jesli chodzi o spodnice to jestem w swoim zywiole w tym roku:D wstydze sie swoich nog wiec nosze spodnice do kolan, lub za kolano, najlepiej plisowane lub takie trapezowe ktore mnie poszerza.
Ja tez takie uwielbiam,lubie tez te falbankowe do pollydki,tez fajnie poszerzaja;)
I do tego dlugie kozaczki z futerkiem, wygladam jak balwanek;)
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
ja wczoraj widzialam z Reserved super spodnice zrobiana jakby na drutach,taka fioletowa,boska po prostu.
ale ta cena 119 zł,dla osoby wychowanej na ciucharniach to jakas abstrakcja.....
ale spodnica jest sliczna...
[ Dodano: Sob Lis 26, 2005 11:24 am ]
acha,Kasiulak chwalila sie spodnica no i oczywiscie poszlam bo chceialm miec taka sama i u mnie w miescie juz takich nieeeeeeee maaaaaaaaaaaaaaaa
kocham spódniczki mam i dlugie i krótkie do pól łydki z rónych tkanin i fasonów aczkolwiek bez flabanek i tym podobnych rzeczy
Didoczek napisał/a:
ja wczoraj widzialam z Reserved super spodnice zrobiana jakby na drutach,taka fioletowa,boska po prostu.
ale ta cena 119 zł,dla osoby wychowanej na ciucharniach to jakas abstrakcja.....
didok ja taka spódnice wełnianiana robiona jakby na a drutach ( końcem końców wyszło ze to szydełko jakies specjaalne było ) w fasonie dzwonka do pól łydki * tzn od bioder dopasowana a od kolan sie delikatnie rozszerza ) wygrzebałam u babci - jak sie potem okazało to mojej mamy jeszcze
hmm......może pogadaj z kimś zaprzyjaźnionym kto potrafi robić na drutach ?? podejrzewam ze i w ciucharniach sie coś takiego znajdzie jak sie dobrze pogrzebie , albo tak jak ja w babcinej szafie - okaazzuje sie niezła skarbnica torebki w stylu retro tyz mam z tamtąd
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Świetna spódnica Paulina ja własnie o takim fasonie pisałam wyzej ) super bardzo podobaja mi sie takie spodniczki
Wysłany: Sob 26 Lis, 2005 16:40
Didoczek napisał/a:
to musze sie przejsc,dostalam smsa,ze jako czlonek klubu nokia mam do konca miesiaca wszystko -30 %
desi sorry za pomylke tak to jest jak sie otwiera wszystkie wati w innych okienkach ) i czyta naraz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum