Przepraszam, dziewczyny, gdzie sa te, które wczoraj krzyczały o morderczyni, gdy okazalo się, że faktycznie dziecko upuściła?
O, przepraszam! Naczelny Nieomylny Jasnowidz II i III RP przewidział, że ona to dziecko udusiła! Nie wiemy jeszcze wszystkiego, wszystkich faktów, postępowanie się toczy!
Trololololo!
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
A no właśnie miałam pisać, czy już coś wiadomo, bo jak powiedziałam tak zrobiłam i tv dziś nie chodził. Wiadomości oglądane nie były.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie biję piany, mówię co myślę, mam do tego prawo. To nie jest atak, nie odbierajcie tego tak, to jest prosta refleksja. Gdzie teraz są ludzie, którzy krzyczeli, ze zasługuje na dozywocie, bo na pewno świadomie zamordowała dziecko?
Dziwne, że gdy okazuje sie nagle, że jednak tą morderczynią ona nie jest, bo to był wypadek nagle wszyscy milkną, ale jak ja śmiałam powiedzieć co myślę to reakcja była natychmiastowa. Szkoda, że tak łatwo nam jest oceniać innych, gdy nic nie wiemy i szukać tylko gorszych historii.
Współczuję całej rodzinie, matka odpowie za to, co się stało i nikt nie twierdzi, ze jest niewinna. Nic nie zmieni tego, że Madzia nie żyje. Ale i tak współczuję jej niesamowicie.
_________________ I gave you my hand
I said it's okay letting go time to leave here
Rose, jesteś pewna że zdawkowa informacja w prasie jest ostateczna?
Wysuwasz kategoryczne, jednoznaczne wnioski na podstawie zdawkowej informacji w prasie.
Nie wiadmo jak było - taka jest prawda.
Nie wiesz Ty, nie wiem ja i nie wiedzą organy ścigania...
Przede wszytskim ja nie słyszałam z niczyich ust słowa "morderczyni". Owszem ludzie się bulwersowali, ja też, ale z całkiem innego powodu. Nie dlatego że twierdziłam że zabiła dziecko, tylko dlatego że (jest po powtarzane po raz setny chyba) porzuciła ciało dziecka gdzieś w ruinach, nie zawiadomiła pogotowia, nie było pewne czy dziewczynka na pewno nie żyje, no i dlatego że przez ponad tydzień, kręciła, mąciła i łkała w żywe oczy.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Przede wszytskim ja nie słyszałam z niczyich ust słowa "morderczyni".
Na 4 stronie tego tematu jest pełno "zabiła własne dziecko" , "ZABÓJSTWO" ... itp.
Łatwo jest oceniać innych, samemu już się tak łatwo nie dajemy oceniać ... e szczególności jak się nigdy takiej tragedii we własnym życiu nie doznało ... i NIE MA POJĘCIA CO TAK NAPRAWDĘ TAM MIAŁO MIEJSCE. Dajcie sobie może na wstrzymanie!
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
Ostatnio zmieniony przez karolka Pon 06 Lut, 2012 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 17:58
Rose, nie bądź śmieszna dobrze. Krzyczałaś głośno, że jakim prawem człowiek wydaje opinię o matce Magdy, nie znając wszystkich faktów, a teraz pomimo szczątkowej informacji na temat sekcji piszesz, że ona jest niewinna?
Ubawiłaś mnie
Nie wiadomo czy to był wypadek. To, że potwierdzono, iż Madzia miała uraz głowy nie oznacza, że było tak jak matka mówiła. Są opinie wielu lekarzy, którzy twierdzą, że śmierć dziecka w wyniku takiego upadku jest wręcz niemożliwością. Dzieci nie takie wypadki/stłuczki/uderzenia miewają, a nic im się nie dzieje. Możliwe jest uszkodzenie czaszki, jednak nawet wtedy dziecko nie umiera od razu tylko po jakimś czasie.
Równie dobrze matka mogła po prostu rzucić dzieckiem (wybaczcie) lub wynieść ranne dziecko, które zamarzło.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Ostatnio zmieniony przez Karolina Pon 06 Lut, 2012 18:00, w całości zmieniany 1 raz
Dobra, teraz wszyscy się będą tłumaczyć, przestańcie już.
Można zamknąć ten wątek? Mam wrażenie, że to jeden z najbardziej bezsensownych wątków na tym forum.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Rose, nie bądź śmieszna dobrze. Krzyczałaś głośno, że jakim prawem człowiek wydaje opinię o matce Magdy, nie znając wszystkich faktów, a teraz pomimo szczątkowej informacji na temat sekcji piszesz, że ona jest niewinna?
Nie, mówiłam, że tworzenie innych historii niż te podane oficjalnie gdy i tak gówno (dosłownie tak powiedziałam) wiemy jest niepoważne.
Dziecko zginęło od tępego uderzenia w głowę. Więc nie mogła zamarznąć.
Do tego, wybacz, ale Ty na początku krzyczałaś najgłośniej, jak widać, nie przekonają Cię fakty.
Tyle z mojej strony. Przeraża mnie mentalność ludzi.
_________________ I gave you my hand
I said it's okay letting go time to leave here
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum