Nie, kupowaliśmy normalnie w sklepie, ale wyszło mi praktycznie tak samo jak na hoopli albo ociupinkę więcej, bo mieliśmy ceny preferencyjne w sklepie (mój brat - negocjator zadziałał)
Też mam Electroluksa, nie chce mi się wstać i sprawdzić jaki model; ogólnie jestem w miarę zadowolona.
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 21:28
Nofret ciekawy ten opis
ale ja szukam cos tanszego do 1400 - 1600 zł i max 45 szer, inox
wiem wiem ze lepiej dołozyc i miec cos lepszego juz sie o tym przekonałam kupujac lodowke pralke czy odkurzacz
ale teraz musze w tej cenie sie zmiescic
Czyli nie chcesz do zabudowy? Bo ja mam właśnie też 45, mogłabym się nawet ruszyć i sprawdzić model, no ale jest pod zabudowę. I chyba właśnie w granicach cenowych mniej więcej takich, jak podałaś.
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 21:32
ja mam wlasnie taki problem ze meble kuchenne juz mam
i bede musiala zlikiwdowac jedna szafkę i wstawic tam zmywarke pod blat kuchenny wolnostojącą
jak ci sie chce m-s napisz jak masz model, nie musi byc przeciez dzis:)
Właśnie kupiłam zlewozmywak na Allegro. Trochę się cykam... jak będzie jakieś badziewie, to będzie na mnie, heh...
Ale pokażę wam: http://allegro.pl/item257...s_3_5_len_.html
Ponoć tą fakturę łatwiej utrzymac w czystości, no i podobają mi sie te duże sitka
nie wiedziałam gdzie spytąc..
dziewczyny mam formę do babki gotowanej i wczoraj z mamą nam sie nie ugotowała.. Chodzi o to w jakim garnku ją gotować? Są ponoć specjalne garnki do tych form ale na allegro nie potrafiłam znaleść.
_________________ Kiedy odejdę zostaniesz sam, sam jak ja gdy jeszcze byłam. A.Kobiec
jak ja wsadzisz do garnka ro przykryj na wierzchu glinianym naczyniem - tak zbey byla cala zanurzona w wodzie
powinno pomoc
u nas sprawdza sie garnuszek do zsiadlego mleka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum