mam zamiar sobie zakupic na allegro jakis najprostrzy steperek, moim najwiekszym problemem jest tylek i uda. myslicie zer taki steper to dobre rozwiazanie?
Stepper nie będzie taki zły, ale może lepiej rowerek? Masz jakiś? Możesz mieć jakiś?
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
rowerek przy problemach z kolanami ? i szybkie moze jeszcze ruchy na nim ?
Zapewne zdajesz sobie sprawę, jaka jest specyfika roweru stacjonarnego.
Lepsze koliste ruchy, niż bieganie.
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."www.szczesliwypies.pl www.szczesliwypies.blog.onet.pl
na rowerze moge jezdzic i posiadam takowy. jednak nie jest to rower stacjonarny tylko standarodowy,ale idzie wiosna to pojezdze.
ok,dzieki dziewczyny . jestem skazana na to zeby byc gruba i zniedolkezniala z powodu braku cwiczen i ruchu
jestem skazana na to zeby byc gruba i zniedolkezniala z powodu braku cwiczen i ruchu
A możę porobisz rowerek na leżąco? Brzuch się ćwiczy!
Pamiętaj, że przy stepperze musisz mocno naciskać, więc obciążenie kolan będzie spore.
I żadnego mazania się
m-s, ale woda stawia wieszy opor niz powietrze wiec trzeba wlozyc wiecej sily niz normalnie
a co za tym idzie przy moich stawach skokowych srednio jest wskazany "nacisk" (u mnie najgorzej jest w odcinku stopy gdzue piszczel laczy sie ze stopa )
I w takich sytuacjach człowiek dochodzi do wniosku, że mógłby mieć części zamienne..
W każdym razie wydaje mi się podobnie jak m-s, że pływanie jednak nie byłoby takie złe. Pamiętam, że jak chodziłam na basen, to ciałko było ekstra, chociaż po godzinie pływania na pewno byłam znacznie mniej zmachana niż gdybym spożytkowała to na jakiś aerobik, stepper albo co..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum