Stosunek bez prezerwaty.. bedzie ciąża?? novynette
witam wszystkich kochalam sie z chlopakiem bez prezerwatywy biore juz tabletki novynette ( 11 wzielam) nie doszlo do wytrysku ,, we mnie" czy mozliwa jest ciaża boje sie troche bo nie wiem czy mam duza pewnos i zaufanie juz do tego. POMOCY!!
opava1, jesli prawidlowo przyjmujesz tabletki antykoncepcyjne, nie ma powodow do obaw. Przyjmujesz tabletki i nie znasz ich dzialania? Nie musisz kochac sie z prezerwatywa.
P.S. s z u k a j k a.
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
opava1, Jeżeli pierwszą tabletkę wzięłaś w pierwszym dniu krwawienia to jesteś zabezpieczona od pierwszej tabletki, poza tym piszesz że nie doszło do wytrysku więc skąd ciąża??
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
opava1 [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 18:40
tak od pierwszego dnia cyklu... a ska poniewaz po wytrysku kochalismy sie ponownie
piszesz że nie doszło do wytrysku więc skąd ciąża??
Belissima, o preejakulacie słuszalaś?
opava1, jesteś zabezpieczona. czytaj forum, uspokuj się, zaufaj tabletkom, a nast razem najpierw używaj szukajki a późneij pytaj, a jak juz pytasz to pisz rzeczowo
opava1, było milion razy na forum już.. szukajka naprawdę nie gryzie
Jesteś zabezpieczona i facet może nawet kończyć w środku, skoro bierzesz od pierwszego dnia cyklu...
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 19:14
opava1, Dziewczyny Ci już wyjaśniły co i jak, możesz też poczytać temat dotyczący Novynette. Mnie zastanawiają dwie rzeczy, a mianowicie: byłaś u ginekologa, który Ci przepisał pigułki, czy on Ci nie wyjaśnił na czym one polegają? Jeśli nie, to czy Ty nie byłaś ciekawa żeby spytać o ich działanie? Bierzesz coś i nie wiesz nic o jego działaniu. Poza tym do pigułek jest dołączona ulotka, która jest napisana dość przejrzyście, czytałaś ją chociaż? No i następne pytanie, nie wiedziałaś czy pigułki działają,a mimo to kochałaś się z chłopakiem?
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum