ooo, z ciekawosci zawitalam na to forum <WITAM WSZYSTKICH PRZY OKAZJI

> i prosze, kogo spotkalam. dziewczyny, to ja odpowiedzialam na post "kolezanki" na innym forum. prosze, oto link do jej tematu. =>
http://forum.antykoncepcj...ghlight=#200254
chcialabym poza tematem powiedziec, ze nieladnie klamac i mowic, ze ktos naskoczyl na ciebie z epitetami, bo nikt tego nie zrobil. to ty zaczelas ironizowac na temat naszej <mojej> wiedzy etc., co zainteresowane osoby moga zobaczyc w podanym przeze mnie linku...
bardzo bym prosila, by ktos bardziej zorientowany zerknal w ten link i powiedzial, czy faktycznie az tak bardzo sie myle, ze kolezanka slusznie drwi z tego, co napisalam...
| radekiweronika napisał/a: |
| dziewczyny naskoczyly na mnie z roznymi epitetami iz ... test praktycznie po 14 dniach jest rownoznaczny z takim ktory wykonalabym po 1 dniu stosunku kompletnie niewiarygodny jesli to prawda. ... |
nikt niczego takiego nie napisal ;/...
| duzo osob twierdzi iz mozna robic po 14 dniach i ma on juz jakas wiarygodnosc |
jakas ma, ale nie 100%...
nikt nie mial zamiaru cie straszyc, a jedynie chcialam ci uzmyslowic, ze mozesz sie mylic i ze lekarz tez sie czasem myli, czego ty kompletnie nie chcesz przyjac do wiadomosci... widze, ze kolezanka akto tez pisze ci o krwawieniu srodcyklicznym... jej tez powiesz, ze cie straszy etc.?...
| kiedy test ciazowy jest wiarygodny jest 14 dni po stosunku? |
jesli pytasz o testy, ktore wykrywaja ciaze 6ciodniowa... taki test jest wiarygodny 14 dni po stosunku tylko wtedy, kiedy do zaplodnienia doszlo maksymalnie 1-2 dni po stosunku <a do zaplodnienia, jak juz pisalam ci na tamtym forum, moze dojsc nawet 7 dni po stosunku. przynajmniej jesli chodzi o teorie, a jesli takowa jest, to trzeba sie z nia liczyc i najlepiej robic test zakladajac taka opcje, czyli wykonujac go pozniej>.