Witam!
Pisze poniewaz troche sie nie pokoje zaszla sytuacje. Od 3 miesiecy zaczelam stosowac pigulki firmy Logest, ktore sa zarazem moimi pierwszymi anty tabsami. W przeciagu ostatniego czasu mialam niesamowita dawke stresu, i czesto przed lub po zazyciu tabletek pilam alkohol w niemalych dawka. Obeszlo sie bez wymiotow.
Ani razu nie zapomnialam wziac tabletki, co najwyzej mialam jakies obsowy do 2 godzin.
Teraz juz koncze wlasnie trzecie opakowanie, ostatnia tabletke zazyje w srode a w sobote popoludniu pojawil mi sie okres. Dzien wczesniej troche imprezowalam i malo spalam. Z samego rana w sobote wspolzylam z chlopakiem i przyznam ze bolalo jak nigdy. Stad moje zapytanie czy takie przed wczesne krwawienie jest normalne i czy wspolzyjac bylam zabezpieczona?
A moze powinnam zmienic tabletki?
Blagam pomozcie, bo umieram z nerwow a kolejna wizyte mam dopiero za 3 tygodnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum