Kasiulka, sukienka zajebista. Buty najlepiej na niezbyt wysokim obcasie ( bo na wysokim sie niewygodnie tanczy, a pozatym Ty chyba nie jestes do takowych przyzwyczajona). Kolor czarny jest najlepszy - najbardziej uniwersalny.
Ja sobie kupila buciki z kamyczkami i mialam je tylko na 100dniowce bo na mature sie nie nadawaly
asiek! A co zrobiłaś z tymi butami? Masz ich fotkę? masz chyba ten sam rozmiar, co ja..
No nie mogę obcasów, nie jestem przyzwyczajona, nie chcę byc wyższa od Pawla. Ja mam 174 cm wzrostu a on 180 cm.. Dwa lata temu, jak byliśmy na jego studniówce, to po godzinie tańczyłam na boso i drogie rajtki poszły w pizdu.. ;p
fajna kiecka kasiulla , no a wracając do pytania ja bym do tej kiecki kupiła czarne balerinki na nieduzym obcasie ( sa na takim 4-6 cm ), czerwone nio tyz moga byc - ale to w odcień taki jak na kiecce musiałabys trafić no i na maturę nie bardzo chyba czerwone., plus jakas mała czarna torebeczka ( no ale ja tam zwolennikiem klasyki jestem ) ) sama najlepiej zdecydujesz )
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
w ogóle wypas, sukienka będzie mnie kosztowała 50 zł
Bo bazę już mam- fotka na dole, tylko, ze wyszłam fatalnie.. :/
Ta właśnie suknię kupiłam w Osray'u za 50 zł kilka lat temu i sobie przerobię- koszt kawalka czarnego tiulu, kawalka czerwonej tafty oraz robocizny zamknie się w 5 dyszkach Więc studniówkowa kiecka niskim kosztem
A przerabiam ja, bo mi cycki urosły (yeah ) no i fajnie mieć coś żywszego..
Fajny projekt, podoba mi się. Tylko kurcze, czemu ta czerwien?
Ja mialam do swojej sukni najpierw buty na wysokim obcasie, ktore po kilku godzinach zmienilam na skorkowe sandalki bez obcasa.
Polecam buty czarne i bez zadnych pierdol - nadaja sie wtedy na mature, obrone i zakonczenie. 4 w jednym :>
kontrastowy- czerwony , biały , kremowy, różowy, błękitny, żólty - ale czerwień chyba najfajniej by wyglądała
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum