Hej dziewczęta. Wczoraj ok 13 kochałam się z chłopakiem (moj 1 raz) pomimo, że mnie nie bolało i nie było źle, podczas stosunku pękła gumka a było to jedyne zabezpieczenie... ;/ W moim cyklu były to dni niepłodne aczkolwiek dodając 6-7 dni które plemniki moga przeżyć w środowsku ph wychodzi na to, że bylyby to już moje dni płodne. O godzinie 18 przy odrobinie szczęścia udało mi się złapać prywatnie ginekologa. Zrobiła mi badania po czym bez problemu wypisała escapelle oraz micorygon 21 na przyszłość. Na pytanie jaka jest skuteczność działania escapelle w moim przypadku teraz - odpowiedziała 100%. O 19 połknęłam tabletkę. Przez cały wieczór byłam senna, a dziś rano miałam nudności. Nawet po zapewnieniach pani ginekolog bardzo się boję bo naczytałam się o przypadkach kobiet, które nawet 6 godzin po zażyciu escapelle zaszły w ciążę... dodam że dziś jest 10 dzień (+- 1 dzień) cyklu, mój śluz jest dość gesty i lepki oraz mam niewielkie upławy. To znaczy że tabletka zadziałała jak powinna? Już świruje?!
dominika0713, wyluzuj wszystko powinno być oki
czytałaś ulotkę? nudności, senność, gęsty śluz to skutki uboczne, które mogą, ale nie muszę wystąpić więc nie ma co się stresować
zapraszamy do lektury :
http://www.antyforum.pl/viewtopic.php?t=1627 cały temat o Escapelle, następnym razem szukajka i trochę więcej opanowania
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
wracam do naturalnego koloru włosów
Ostatnio zmieniony przez misia Nie 27 Wrz, 2009 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie 27 Wrz, 2009 20:18
nie wiadomo, czy tabletka zadziała. POWINNA. zrobiłaś, co mogłaś. za 14 dni zrób test, a wszelkimi skutkami ubocznymi się nie przejmuj - escapelle może powodować niemalże wszystko. trzymam kciuki, że będzie ok
Ogarnij się i nie stresuj. Jak się człowiek stresuje to czuje się jeszcze gorzej. Dziewczyny mają rację: dwa głębokie wdechy, za 14 dni test a w międzyczasie wizyta u gina celem dobrania stosownej metody antykoncepcji.
IMO:)
dominika0713 [Usunięty]
Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 07:43
tabletki dobrane od razu przy pierwszej wizycie po tym wypadku a dziś już jestem trochę spokojniejsza... sen dobrze robi;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum