Wczoraj sie zdarzyło coś co chyba nie powinno, mianowicie podczas stosunku z moja dziewczyna ona (18 lat) ja (19) skonczyłem w niej.
Moja dziewczyna zaczęła brać syndi 35 trzy miesiące temu, wiemy ze organizm sie przystosował do tabletek, natomiast to jest pierwszy raz i nie mam pewnosci czy zostane tatusiem czy tez nie.
co sądzicie o tym prosze o poważne odpowiedzi
Pozdrawiam
Moja dziewczyna zaczęła brać syndi 35 trzy miesiące temu, wiemy ze organizm sie przystosował do tabletek
Skoro Twoja dziewczyna bierze tabletki prawidłowo to na pewno "tatusiem" nie zostaniesz, bo tabletki działają od pierwszej prawidłowo wziętej tabletki.
Tak na przyszłość poszukaj i dopisuj się do już istniejących tematów.
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
dezerter [Usunięty]
Wysłany: Sob 05 Cze, 2010 08:48
Własnie takiej odpowiedzi potrzebowałem. Stosuje zgodnie z zaleceniami giniekologa, chyba od pierwszego dnia okresu czy cos takiego
Zależy dla kogo Pigułki brane prawidłowo na pewno są skuteczniejsze czyli dają mniejsze ryzyko ciąży oraz pozwalają też na więcej spontaniczności (nie trzeba się zrywać i szukać gumki w trakcie pieszczot itp itd). Ale pigułki mają też wiele przeciwskazań i skutków ubocznych i tym samym nie pasują każdej kobiecie. Z kolei prezerwatywy prawidłowo uzyte też są bardzo pewne, chronią przed wieloma chorobami przenoszonymi drogą płciową.
Metodę trzeba dobrać indywidualnie, nie da się określić jednoznacznie co jest najlepsze, bo dla jednej pary najlepsze będą pigułki a dla innej prezerwatywy
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum