Witam mam taki problem ze moja dzwewczyna dostała około 24 Grudnia 2008 okres (z opuznieniem bo brała Furaginum) i miała 7 dni czyli do 31 Grudnia 2009 (Sylwester) i wtedy kochałem sie z nią ale bez wytrysku w środku i na 2gi dzien to aby tak chwilke i wogule bez wytrysku, puzniej znowu bolal ją pecherz i musiała wziąść ten lek ale aby pare tabletek a nie tak jak wczesniej prawie 2 tyg. po 2-3 tabletki. i powinna miec okres koło 28 stycznia 2009 i jak narazie nie ma a jest juz 1 luty a ona nawet nie ma objawów ze ma przyjść ten okres. prosze o pomoc . dzieki z gory
Ostatnio zmieniony przez jaro91pwa Nie 01 Lut, 2009 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Coś mi strasznie namieszałeś, myślałam, że dziś 1 luty
jaro, uprawialiście seks bez zabezpieczenia, możliwość zajścia w ciążę jak najbardziej istnieje. Pal licho, jaki to był miesiąc, czy grudzień, czy styczeń.
O jaką konkretnie pomoc prosisz?
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
jaro91pwa [Usunięty]
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009 13:45
o podsumowanie waszym zdanieo od czego to jest bo jak dla mnie to albo ciąza (w co watpie bo w ostatni dzien okresu, bez wytrysku) albo okres nie wie co ma po tym leku robic (czytałem na innych forach ze opuznia okres ten lek) albo zapalenie pecherza (własnie dla tego bierze ten lek) albo hmmm zmiany chormonalne? (ma 18 lat) albo termiczne? (zima przyszła ) nie wiem poprostu napiszcie jak byscie były w takiej sytuacji to raczej na co byscie stawiały
Taaa, a zabezpieczacie się, czy stosunek przerywany jest waszą jedyną formą antykoncepcji i liczenie dni metodą kalendarzykową?
jaro91pwa napisał/a:
(w co watpie bo w ostatni dzien okresu, bez wytrysku)
Uwierz mi, że w taki sposób można zajść w ciążę
Podsumowując ja stawiałabym na opóźnienie miesiączki albo ciążę.
Nie wiem jak z tym zapaleniem pęcherza, zmianami hormonalnymi, czy też z nadejściem zimy ostatnio trochę śniegu spadło ale to we Wrocławiu....
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
Ostatnio zmieniony przez moni Pon 02 Lut, 2009 07:59, w całości zmieniany 1 raz
Mnie sie jakoś nie chce wierzyć ze Furaginum może opóźniać miesiączkę, ale skoro tak czytałeś, to moze jakieś ziarnko prawdy w tym jest.
Co to 7/8 dnia cyklu to jak najbardziej, stosunek w tym dniu moze zakończyć się ciążą, pamiętaj że plemniki przeżywają w sprzyjającym śluzie do 7 dni.
Ale też okres może się przesunąć bez powodu, jeśli dziewczyna nie obserwuje się, nie jest w stanie powiedzieć, kiedy ma dostac okres. Owulacja mogła się przesunąc samoczynnie lub na skutek choroby, więc wydłużył się cąły cykl.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
lena190 [Usunięty]
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009 14:31
Metoda przerywana nie jest żadnym zabazpieczeniem przed ciążą... Przecież przed wytryskiem występuje płyn ejakulacyjny, który również zawiera plemniki... Z tej wypowiedzi wywnioskowałam, że chcesz sam siebie przekonać, że wszystko jest ok. Może warto zrobić test?
Ostatnio zmieniony przez lena190 Nie 01 Lut, 2009 14:34, w całości zmieniany 1 raz
o podsumowanie waszym zdanieo od czego to jest bo jak dla mnie to albo ciąza (w co watpie bo w ostatni dzien okresu, bez wytrysku) albo okres nie wie co ma po tym leku robic
haha dobre okres nie wie, co ma zrobic
moim zdaniem to ciąża.. wszytsko się może zdarzyć.
Verena napisał/a:
a ty, chłopie, zajmij się nauką ortografii, a nie seksem........
po ortografii nauką skąd się biorą dzieci..
jaro91pwa [Usunięty]
Wysłany: Nie 01 Lut, 2009 22:41
a to ze po okresie zawsze 3 dni są niepłodne?? a my sie kochalismy w ten dzien co jeszcze miała (tylko skonczył sie jej rano a ty wieczorem i w nocy)??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum