A wracając do tematu internetu to niedługo zamierzam zmienić dostawcę - również łącze 6M, ale to przynajmniej będzie normalnie chodzić, a nie tak jak obecne (i będzie tańsze hehe) :/
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Obsługę sklepu, wysyłek, naliczania payback macie fatalną. Tak się traci klientów
Pati napisał/a:
zmienić dostawcę - również łącze 6M
TP, Netia, Multimo? Na kablach TP? Nie szarżuj tak - łącze 6Mbps w ADSL i ADSL2 ma pewne ograniczenia co do odległości od centrali. Jak jesteś za daleko możesz mieć ciągłe desynchronizacje łącza.
Ja mam teraz 2Mbps, jestem kablami jakieś 7km od centrali TP co teoretycznie w ogóle nie powinno działać, bo nawet jakby było ADSL2 to jestem o 2km za daleko
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
Właśnie się bawię i zobaczcie jakie mam śmieszne wyniki
Upload mam w rzeczywistości 3Mb, ale... Na teście też wskazuje 3M, ale potem (test trwa baaaardzo długo ) spada do 512kb. Ale ogólnie np. na P2P upload jest 3M
[ Dodano: Sob 12 Lip, 2008 18:06 ]
A co mi tam Jeszcze kilka testów wkleję
Yokohama wypadła rewelacyjnie hahaha
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum