A wiec na poczatek przedstawie sytuacje. Przyjmuje tabletki mycrogynon21 i sprawa wygląda nastepująco na poczatku 2 tygodnia byłam chora i w nocy (mniej niz 2 h od przyjecia tabletki) zwymiotowałam ja, problem sie nie skonczył bo cała noc źle sie czułam i ciagle wymiotowalam. Tabetke nastepna przyjełam o 7 rano czyli rowno 12 godzin od przyjecia ostatniej. na nastepny dzien i pozniej tabletki bralam juz normalnie. problem mam taki: z wtorku na srode byłam chora i wystapiła wyzej opisana sytuacja, stosunek odbył sie w piatek. dziś jest juz 3 dzien przerwy a ja nie mam ani objawow okesu ani okresu. jak sadzicie czy mogę byc w ciąży?
prosze o szybka odpowiedz i serdecznie pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Didoczek Wto 06 Paź, 2009 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 19:45
po pierwsze- tytuł tematu niewiele mówi, po drugie- mogłaś dopisać się do istniejących tematów.
jeżeli chodzi o pytanie- drugi tydzień, czyli na moje oko wszystko dobrze powinno być. zwłaszcza, że dodatkową tabletkę przyjęłaś. krwawienie może się spóźniać z wielu powodów, a dla pewności możesz zrobić test po tygodnie po stosunku.
_________________ "Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
— Joseph Conrad
plusia1231 [Usunięty]
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 19:52
rozumiem ze temat nie za ciekawy ale nie wyzywajcie sie
przyznaje sie juz czyli moge być spokojna ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum