Mam takie pytanie, od 11 dni biore Meridie 15 mg (tabletki wspomagajace odchudzanie) biore rowniez tabletki antykoncepcyjne Novynette (od jakis 8 miesiecy). Wszedzie czytam ze Meridia nie wplywa na dzialanie zadnych doustnych srodkow antykoncepcyjnych. I tu wlasnie pojawia sie moje pytanie bo chociaz do okresu zostalo mi z 2 tygodnie (okres zawsze dostaje w ten sam dzien) to w jakies 3 dni temu pojawilo sie u mnie krwawienie. Nie jest to takie krwawienie jak zwykle przy okresie, to jest raczej skape, jakby troche zakrzepniete bardziej brunatne. Wiem ze Meridia czasami z okresem robi kogiel mogiel ale zazwyczaj sie on spoznia. Czy moze to byc spowodowane Meridia? Biore tez leki cukrzycowe (Glucobay 500 i Glucophare 850 XR) moze to przez nie? A moze przychodzi wam na mysl jakas inna przyczyna? Prosze o odpowiedz.
mmmhmm rozpedzilam i sie rozpisalam:P tj. czytanie ze zrozumieniem
lola1921 [Usunięty]
Wysłany: Nie 05 Lip, 2009 10:47
Stosowałam Meridie przez 3 miesiące i schudłam 17 kilo.
Jestem zadowolona i bardzo polecam.
Ja akurat nie miałam żadnych problemów ze stosowaniem(wymioty,spóźniony okres...).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum