Wysłany: Czw 02 Paź, 2008 21:37
O kurczaczek maluteńki, ja też dopierutko teraz znalazłam ten milusiński temaciczek. Płakusiałam ze śmieszku jak go czutusiałam na począteczku. Zajebiściuteńko tu jest, tak słodziuteńko do porzyganiusiania
Huesera [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 19:09
Nie mam pojęciunia jak można wpaść na taki pomysłek pisania tak zdrobnialutkich pościków, ale jest to bardzo piękniusie
Brawka dla człowiczków biorących w tym udzialik
melassa [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 20:48
Ojejciu-jejciu, dlaczego dopiero teraz znalazłam ten temaciunik? Bardzo śliczniusi jest!
U mnie praleczka pracuje, koteczek wyleguje się na parapetku, ale mu się ogromniusio dziwię, bo wszak padał deszczyk i parapetek jest mokrusi! Herbateczka z cytryneczką kwaśniutka, ale podobno dzięki niej nie zachoruję na żadne paskudniusieńkie przeziębionko.
O! Praleczka skończyła, pójdę powiesić pranieczko na suszareczce i otworzę okienko w kuchence, żeby lepiej schło:)
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 21:00
A ja wzięłam przed chwileczką letniusi i bardzo przyjemniusi prysznicek. Teraz jestem taka pachniusia i świeżusia. Siedzę sobie przed moim wspanialusim komputerkiem i czekam na mojego cudowniusiego misiunia pysiunia.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
melassa [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 21:14
A mój misiu-pysiu jest w swoim domeczku.
Ale za to byliśmy na pysznych wakacjusiach w górkach stołowych, i wprawdzie bolą mnie nóżki i mam małą rankę po wypadeczku na szlaczku, ale było cudowniutko:)
Ale słitaśnie tutaj moje dziewczyneczki jest Ja siedzę sobie przez laptopkiem na mięciutkim foteliku i czekam aż mamusia zadryndoli do mnie, a za kilka minutek zadryndam do grubego beneczka po pizzunię i nakarmię moje brzusiunio
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
wracam do naturalnego koloru włosów
melassa [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 22:03
o, pizzunia! ja i moje brzusio też wszamalibyśmy pizzunię, niestety- nie dziś. Za to na kolacyjkę były dwie bułeczki, jedna z nutellusią, a jedna z szyneczką i twarożeńkiem ze szczypioreczkiem:D
o, pizzunia! ja i moje brzusio też wszamalibyśmy pizzunię, niestety- nie dziś.
a ja wszamusiam sobie pizzunię w ramusiach nagrodusi za to , że jestem od dzisiuniaj studenteczką pierwszego rokuniu oligofrenopedagogiczki w Opolku
brzusio będzie uradusiowany, a dupeczka będzie rosiuniać
_________________ nie kupuję więcej niż mogę zjeść
nie kupuję więcej niż mogę zużyć
wracam do naturalnego koloru włosów
melassa [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 22:13
gratulacyjki serdeczniusie!!
A ja jestem pierwszoroczniaczkiem na opiekuńczo-wychowawczej w poznaniczku i czwartoroczniaczkiem na wschodoznawstwieńku tamże. Czy sądzisz, że to dobry powód, żeby wszamać owsiane ciasteczkunio?:)
Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 22:15
to ja zaofftopikuję, ale tak mi się spodobały zdrobnieniunia kierunkoweczków studyjkowania... tym bardziej, że u mnie to profilaktyczka i resocjalizacjuńcia
Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 22:25
shattered napisał/a:
buzziole dwukropeeczek gwiazdeczka
aaaa
a wracając do temaciku kolacyjki, to ja właśnie wpierniczusiam bielusi sereczek i chlebeczek ze szczypioreczkiem, ale to pychotka! O, kurewka!
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum