Chodzę na kurs tańca. Idzie mi bardzo mizernie.
Chodziłyście? Byłyście zadowolone? Wychodziło od razu czy po jakimś czasie?
Druga sprawa: część z Was już po ślubie, a część może się tym interesuje. Potrzebuję tytuły piosenek do konkretnych tańców. Jak szukam na YouTube to wyskakują same filmy, nie mam tytułów podkładów muzycznych.
W tej chwili chodzi mi najbardziej o muzykę do walca angielskiego, mniej rock and rolla, no i do 2 na 1 (wiem, że prawie każda, ale może coś dla początkujących znajdziecie).
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Nie byłam na kursie, byłam w studiu tanecznym i trenowałam, no i szło mi w sumie po pierwszym miesiącu już świetnie, ale ja całe życie mam kontakt z tańcem.
Hanca napisał/a:
W tej chwili chodzi mi najbardziej o muzykę do walca angielskiego, mniej rock and rolla, no i do 2 na 1 (wiem, że prawie każda, ale może coś dla początkujących znajdziecie).
Postaram się niedługo coś poszukać, mam tego trochę, ale nic nie obiecuję, póki co moja głowa gdzieś zaginęła
_________________ I gave you my hand
I said it's okay letting go time to leave here
Chodziłam na kurs tańca z kolegą, który chodził już wcześniej i-jak się można było tego po nim spodziewać-wypiął się na mnie po jakimś miesiącu, bo się 'nudził'. Trafił mi się też porzucony na kursie partner, tylko że został porzucony nie bez powodu... Chyba mu się spodobałam, zaczął mnie jakoś tak dziwnie podrywać, raz mi 'wskoczył' na kolana, jak siedziałam Męczyłam się z nim jakiś czas, a potem rzuciłam to w pizdu, bo jak tu tańczyć, jak się nie znosi partnera?
Sam kurs mi się podobał, po mniej więcej 4 spotkaniach już można było się bawić tańcem, łapałam szybko, lubiłam to, ale teraz mam takie zdanie-na kurs tańca tylko ze swoim facetem albo z bardzo dobrym kolegą.
Hanca, nie przejmuj się, początki są zawsze trudne, najważniejsze to się nie zniechęcać a o tytuły proponuję podpytać instruktorów, oni zawsze mają duuuużą bazę muzyczną (nawet jeśli na kursach puszczają tylko 1-2 kawałki na okrągło)
_________________ "Wiem, że nic nie wiem, a jak nie wiem to nie mówię, że wiem"
Będę wdzięczna. Wszędzie wyskakują mi tylko "walc angielski" mało który ma tytuł, zeby potem po tytule ściągnąć.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
amisu nie udało Ci sie niczego znaleźć? 3 dzień siedzę na sieci i same badziewne kawałki :/
Poszukuję tytułów piosenek w rytmie samby... Jakiś sensownych. Którejś z Was coś przychodzi do głowy?
Dzięki. Kucze nie wiem czemu ale sama jakoś nigdy fajnych nie umiem znaleźć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum