Muniek przed chwilą zwymiotował tasiemca. Co teraz????
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Ostatnio zmieniony przez Hanca Pon 17 Wrz, 2007 10:48, w całości zmieniany 1 raz
A co z nami? czy człowiek może się zarazić od kota jakimikolwiek robalami? Pytam, bo mojej mamie niedawno wykryto na wątrobie cystę i duże prawdopodobieństwo, ze może ona zawierać właśnie jakieś robale.
Czemu te preparaty na odrobaczenie nie skutkują?
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
28.06 dostał tabletkę rozpuszczoną i wlaną strzykawką do pyszczka, wypił na 100%, 12.03 nawet podwójną dawke, bo zapomniałam i dałam mu całą tabletkę.
Jutro jade do weta, będzie można to skutecznie wyleczyć?
No i co z nami, można zrobić jakieś badania?
Jak człowiek ma w domu zwierzaka, to tak czy siak powinien raz na jakiś czas profilaktycznie strzelić sobie kurację odrobaczającą. U mnie w domu zawsze brało się Vermox
Idź do rodzinnego, da Ci coś, najlepiej jeśli wszyscy domownicy przejdą kurację jednocześnie, nie wiem czy z chłopem mieszkasz, ale tak czy inaczej on też, z oczywistych względów
Serio? A taka kuracja nie jest szkodliwa dla organizmu? Moja mama ma schorowaną wątrobę - własnie jest podejrzenie, że ta torbiel to z robalami jakimiś. Myślałam, żeby najpierw badania kału porobić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum