Wiek: 23 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 673 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 10:31
http://w402.wrzuta.pl/fil...lie_ft._rihanna
warto zobaczyć
podoba mi się, że rihanna się czegoś po związku z brownem nauczyła i że jakoś to w tym światku artystycznym funkcjonuje. megan fox ponoć przekazała honorarium za występ w teledysku organizacji pomagającej ofiarom przemocy domowej.
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
no nie mogę!
nie wiedziałam gdzie wkleić, czy tu, czy do "filmików"
Cytat:
Jezu, to znowu się stało
Zakochałem się
Aż mnie coś zabolało
Tylko, z daleka jej ciało
A sam widok
To dla mnie za mało
Ona, uśmiecha się do mnie
Ale czy myśli o mnie
Ref.:
Kocham Cię moimi myślami
Całymi dniami, i nocami
Z Tobą wiążę swe nadzieje
A Miłość – Miłość nas rozgrzeje
Złączymy, się w parę jedna
Będziemy przykładem
Miłości na pewno
Chcę byś była moja jedyna
Chce żyć dla Ciebie i pić z Tobą wino
Zrobiłaś, pierwszy krok
Zbliżyłaś się, i stało się to
Ref.:
Kocham Cię moimi myślami
Całymi dniami, i nocami
Z Tobą wiążę swe nadzieje
A Miłość – Miłość nas rozgrzeje
Lecz Ty odchodzisz,
Zostawiasz mnie samego
Rzuciłaś mnie – dla innego
Jak mogłaś, odejść z tamtym
Ja teraz płaczę
Nie jestem taki twardy
Kochałem, Cię moimi myślami
Całymi dniami, i nocami
Z Tobą wiązałem swe nadzieje
I myślałem – ze Miłość nas rozgrzeje
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
ja jestem zachwycona wszystkim,
w dziewczynie się zakochałam, nuta nie wychodzi mi z głowy,
a na dodatek słychać czyją jest córką
(kto nie wie, niech posłucha i spróbuje zgadnąć)
ja uwielbiam <3
[ Dodano: Pią 08 Paź, 2010 23:43 ]
a jesli chodzi o to rh+ to okazało się, ze byłam niezwykłym szczęśliwcem, bo nie znałam tego wcześniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum