Wiek: 23 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 673 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 16:23
teledyski
wrrr zamknęłam stronę przed wysłaniem postu i muszę pisać, jeszcze raz, wrrr...
proponuję popularyzować muzykę, której słuchamy, a żeby było to milsze i ciekawsze, zapodawajmy linki do klipów, które szczególnie lubimy. ktoś się przyłączy?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Justyś, sorry, ale się zgadzam z Twoim Patasiem. Jak słyszę Muse, to dostaję wysypki Mojemu czasem zdarzy się włączyć i wtedy jest wyścig kto pierwszy do kompa
dobra, żeby was nie zamęczyć, dam na wstępie kilka moich ulubionych teledysków lubię je za przkaz, ale też ogólnie, za piosnekę i za wizualizacje do niej
Eirean, jakoś wiedziałam, że zarzucisz coś, co mi się będzie podobało Nymphetamine, Bittersweet Hm i a propos OOMPH! -ślinię się do pana wokalisty już dawno A teledysk i w ogóle sam utwór "Trouble" ma coś w sobie o mnie
Just another girl left in tears.
Wiek: 23 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 673 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 19:35
ych...
jak dla mnie ton odpada, tak samo cradle of filth, apocalyptica... mam zupełnie inne gusty muzyczne niż wy
za to Eireanowy numer cztery bardzo fajny trójka też, nawet lubię pink a ten klip jest super i mnie zszokował, bo pink wyraźnie nie nosi w nim rozmiaru 36 bardziej jednak lubię pinkowe "stupid girls" - oto one http://youtube.com/watch?v=OFKuZyjgJsY
Justyś, sorry, ale się zgadzam z Twoim Patasiem. Jak słyszę Muse, to dostaję wysypki
Ale ja się nie gniewam
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
Nin, ja też wiedziałam, że mnie nie zawiedziesz w kwestii doboru muzy
Niniel napisał/a:
Eirean, j A teledysk i w ogóle sam utwór "Trouble" ma coś w sobie o mnie
no właśnie, też w nim odnajduję coś ..swojego
nie ukrywam, że lubię cięższe klimaty, ale a nuż się komuś spodoba coś z tego, co tu zamieszczę szkoda tylko, że jeszcze nie odzyskałam całości swojej muzy, w tym ok 4 GB teledysków
przed spaniem obmyślę co dać następne
From hope and fear set free
We thank with brief thanksgiving
Whatever gods may be
That no life lives forever
This is it:
'Nothing.'
teraz dość ..hmm.. bluźnierczy teledysk, zastanawiam się, czy u nas by przeszedł
http://youtube.com/watch?v=v9C831c5WVQ (Dero ma fajny płaszcczyk i w ogóle jest fajny )
teraz klip Rammsteina, bardzo..poruszający (no dobra, obrzydliwy), chodziło ogólnei o głośną sprawę, jak kanibal znalazł przez inetrnet gościa i go zjadł...
http://youtube.com/watch?v=9_F9bQPt4yU
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum