Ja juz tradycyjnie zadaje pytanie o telefony. A jako, ze stare forum "padlo" to tu wznawiam temat
Ja obecnie uzywam Nokie 6230i i Samsunga e700, caly czas z abonamentem Ery. A ze SMSow wysylam tony to mysle zeby wspomoc sie karta POPa z pakietem gdzie SMSy do Idea sa za 1gr (moj polowek ma Idee, a to do niego SMSy przede wszystkim ida)
A jakich telefonow wy uzywacie? I co sadzicie o dzisiejszym rynku GSM (telefony i uslugi)?
Pozdrowionka
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Samsunga SGH-X450.
Już się kiedyś chwaliłam, że jak nie kręcą mnie gadżety, to w tym (dostanym na Gwiazdkę) się zakochalam. Teraz reklamuje go Otylia Jędrzejczak, ale ja miałam wcześniej.
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
Narazie wyrzucilam telefon, nie jest mi tak bardzo potrzebny a czasem czulam sie jak na smyczy.
W domku mamy 3 telefoniki:
-sony ericsson k700i
-samsung sgh-a400
-simens s55
_________________ Happiness can only come from inside of you and is the result of your love.
"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."
gunia [Usunięty]
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 16:30
ja mam siemensa C45 wiec ten straszy model jak narazie nie zamierzam znieniać jest całkiem ok, jednak zamierzam zmienić mu obudowe bo ta już sie zniszczyła no i napaliłam sie na klawiature tzw. kryształową
nokia 3100
kupilam na allegre
strasnzie mi sie podoba i bardzo ja lubie,uwazam ze jest ok patrzac na funkcje,jakosc rozmow etc
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 18:09
Nokia 6510
Malutka, elegancka, kobieca.
Nie zależy mi na bajerach typu aparat, tapety... miałam wiele nowszych modeli, ale i tak wracam do N6510.
I chyba juz przy niej zostanę
Kitsune [Usunięty]
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 18:35
Oj, Ti Pati....
Taki siemens... no taki zielonkawy, antypoślizgowy, klapkę na baterię otwiera się monetą...
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 19:58
ja tez mam nokie 6230 i jestem z niej raczej zadowolona.no,moze tylko bateria pozostawia nieco do zyczenia..
jesli chodzi o sprawy operatorow,to jestem w erze na abonament i mam niezbyt korzystna wersje:80 zl za 80 minut..
a ja mam pzredpotopowego ericsson'a A2618s - szkoda mi kasy na kupno nowego buraka, a temu w sumie jak dla mnie brakuje tylko przypominajki, ale jakoś daję radę
gadżety mnie nie kręcą, choć czyms nowszym w prezencie też bym nie pogardziła
nokia 2600 mi odpowida be zbednych bajerów itd no i bateria dlugo trzyma
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum