Hej
Chciałabym dowiedzieć się jednej rzeczy. Mam "zapasowe" opakowanie tabletek które używam w momencie, gdy np zapomne tabletki. Teraz zdarzyło się tak, że nie było mojego lekarza i nie mogłam pojsc po recepte, wiec 2 pierwsze tabletki wzielam z tego zapasowego opakowania a reszte juz z normalnego, ktore po tych dwoch dniach kupilam. I tu naszo mnie pytanie. Jak jest termin ważności tych tabletek, bo mam je chyba juz 5 miesiac (jako opakowanie otwarte a nie zafoliowane - nie wiem czy to ma jakies znaczenie). Na opakowaniu jest napisane ze termin przydatnosci tabletek jest do 2015 roku i zastanawialam sie czy ten czas liczy sie jesli opakowanie jest zafoliowane czy w ogole. Teraz zaczynam miec film, ze te dwie tabletki ktore wzielam jako pierwsze wcale nie zadzialaly. Mozecie dać mi znać?
_________________ A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of
przestań wymyślać, czas przydatności, to czas przydatności, dopóki tabletki są w blistrze ( nie wiem o co chodzi z tym zafoliowaniem) to są dobre i pełnowartościowe.
Nie wiem czy z ta tabletka było wszystko ok czy może z tym specyfikiem na włosy hairkare (choć mówiłyście ze nie wpływa ) ale tydzień temu bolał mnie jajnik a dzisiaj brzuch mnie boli jak na okres i strasznie bolą mnie lędźwie. Krwawienie z odstawienia powinnam dostać za tydzień a boli mnie już teraz. Nie wiem może to z przetrenowania bo wczoraj byłam długo na silowni bo długim czasie przerwy. Ale przecież brzuch nie bolał by mnie tak jak na okres. Zaczynam się martwic. Jest możliwość żeby coś się stało?
_________________ A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of
Wiek: 18 Dołączyła: 23 Maj 2011 Posty: 232 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pią 22 Lip, 2011 17:11
Girl napisał/a:
może z tym specyfikiem na włosy hairkare (choć mówiłyście ze nie wpływa )
bez przesady niby jak ma wpływać
siłownia może w tym brać udział (nasilenie tych objawów), a mnie też bolały jajniki i lędźwie przed przerwą w opakowaniach... a nic mi się złego nie działo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum