no no
"Twój wynik: 1. Gratulujemy! Twoje wiedza na temat zapłodnienia i metod zapobiegania ciąży jest na wysokim poziomie. Jesteś osobą postępującą odpowiedzialnie i świadomie w sprawach związanych ze sferą życia intymnego i planowania rodziny. Możesz służyć innym wiedzą na tematy związane ze współżyciem płciowym i jego następstwami. Kroki podjęte przez Ciebie i twojego partnera/ partnerkę w życiu intymnym będą przemyślane i zaplanowane. Nie zapominasz także o pogłębianiu swojej wiedzy i dzieleniu się nią z partnerem/ partnerką."
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
0.
obroniłam jednak mojego antyznawcę
ale nie moge stwierdzić, zeby było trudno
Twój wynik: 0. Gratulujemy! Twoje wiedza na temat zapłodnienia i metod zapobiegania ciąży jest na wysokim poziomie. Jesteś osobą postępującą odpowiedzialnie i świadomie w sprawach związanych ze sferą życia intymnego i planowania rodziny. Możesz służyć innym wiedzą na tematy związane ze współżyciem płciowym i jego następstwami. Kroki podjęte przez Ciebie i twojego partnera/ partnerkę w życiu intymnym będą przemyślane i zaplanowane. Nie zapominasz także o pogłębianiu swojej wiedzy i dzieleniu się nią z partnerem/ partnerką.
Chyba dobrze mi poszło
_________________ "Aut viam inveniam aut faciam" "Chi vuol farsi amare, amabile deve diventare" Proverbio
"Jeżeli coś jest niemożliwe do wykonania , dajcie to zrobić Polakom" Napoleon Bonaparte
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Wysłany: Sro 25 Lis, 2009 10:07
Ja też 0
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
a) alkohol nie ma żadnego wpływu na płód. Płód sam wybiera, co jest dla niego dobre i nie pobiera z organizmu matki spożywanego alkoholu.
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
0, ale śmieszy mnie to, że na podstawie krótkiego quizu portal Gazeta.pl wie, że 'Jesteś osobą postępującą odpowiedzialnie i świadomie w sprawach związanych ze sferą życia intymnego i planowania rodziny' oraz 'Kroki podjęte przez Ciebie i twojego partnera/ partnerkę w życiu intymnym będą przemyślane i zaplanowane. Nie zapominasz także o pogłębianiu swojej wiedzy i dzieleniu się nią z partnerem/ partnerką.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum