witam drogie Panie, szukalem w tzw. szukajce ale nic sie niedowiedzialem wiec pomocy. Sprawa wyglada tak, moja dziewczyna oznajmila mi ze byla u ginekologa i stwierdzil ze albo ma "torbiel" albo cos tam jest bo widzi i wyglada to na usg jak by mialo juz ponad 2tygodnie, Jestesmy w szoku bo niechcemy tego dziecka nie teraz. Przepisano Jej organometril chyba dobrze napisalem nazwe, na wywolanie miesiaczki . Wytlumaczono mi ze ten lek ma spowodowac miesiaczke i ciaze zlikwiduje czy faktycznie? Wytlumaczcie mi oco chodzi! Niewiem co mam robic czy jest jeszcze jakas metoda by zlikwidowac ciaze jesli (faktycznie ponad 2tyg) czy cos da sie zrobic??? caly sie az trzese.
Ostatnio zmieniony przez Verena Nie 17 Sie, 2008 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 12:20
Ty się lepiej "zlikwiduj"...
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Matko, czy was w ogóle edukują w szkole??!!
Jeśli to ciąża to legalnie nie da się jej usunąć a napewno nie zrobi tego ten lek, w ogóle co ona do idioty ginekologa chodzi, nie umie odróżnić torbiela od ciąży??
Niech zrobi test ciążowy i wszystko będzie jasne i niech idzie do normalnego ginekologa....
zawsze byla prezerwatywa, tylko czasem bywalo przy grze wstepnej zblizenie bez ale na poczadku i tylko przez chwilke. Wiem ze niemozna usunac ale kiedys znajomy mial podobna sytulacje gdy spoznil sie z tabletka po i przepisano jej zastrzyki na wywolanie miesiaczki. Przepraszam nieche nikogo urazic poprostu jestem zpanikowany.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Zamiast panikować zróbcie test ciążowy..............
Zastrzyki na wywołanie okresu??
Albo nie byłą w ciąży i dostała faktycznie jakieś leki albo poprostu nielegalnie usunęła ciążę............
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 12:48
po tescie ciazowym wyszlo ze jedna kreska jest a druga nie byla wpelni zabarwiona , nieznam sie na testach co to znaczy?
wiem wiem. Niewiem co mam teraz zrobic zalamany jestem niechce dziecka. Moze faktycznie to ten torbiel. ale ten lek mnie niecierpliwi tyle ma zastosowań.
wiem wiem. Niewiem co mam teraz zrobic zalamany jestem niechce dziecka. Moze faktycznie to ten torbiel. ale ten lek mnie niecierpliwi tyle ma zastosowań.
jak lek moze niecierpliwic?
i o co ci wlasciwie chodzi?
nikt ci nie wywrozy czy twoja dziewczyna jest w ciazy czy nie, idz do apteki, kup test i bedziesz wiedziec...
a na drugi raz pomysl ze jak sie ktos bierze do sexu to moga byc z tego dzieci- odrobina doksztalcenia sie polecana jest w twoim przypadku..
Muszę to napisać: nie ma nic bardziej żalosnego niż egoistyczny samiec, który pisze, że jest załamany i w takiej chwili myśli tylko o sobie, że on nie chce dziecka. Trzeba było o tym myśleć w czasie seksu i tejże gry wstępnej!
Nie wiesz, co zrobić? Powiem Ci: idź do apteki, kup test ciążowy i zanieś go swojej dziewczynie i przestań myśleć wyłącznie o sobie!
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
wdowapoleninie [Usunięty]
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 13:01
marecki napisał/a:
nie chcesz dziecka to nie bierz się za seks
a dziewczyna niech może wybierze się do innego ginekologa skoro ten nie może rozróżnić torbieli od ciąży.
Niewiem co mam teraz zrobic zalamany jestem niechce dziecka. Moze faktycznie to ten torbiel.
moze tak a może nie. i twoje podejście jest naprawdę masakryczne. zacznij lepiej myśleć o tym ze to może jednak ciąża a nie torbiel. teraz jesteś załamany ale jeśli okaże sie ze to dziecko to nic z tym nie zrobisz. możesz zachować się odpowiedzialnie i ponieść konsekwencje swoich czynów a nie teraz sie nad sobą użalać
na waszym miejscu powtórzyłabym test
marecki [Usunięty]
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 13:04
nie mysle o sobie wierzcie mi. A ten lek to organometril.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum