Jako, że jestem torebkową maniaczką, chciałabym poznać Wasze torebkowe upodobania i przy okazji zorientować się czy znajdą się przypadki maniaczki podobnej do mnie
Fotki torebek wszelkiej maści mile widziane
No to ja na początek Was trochę wykorzystam
Jak już pisałam moją ostatnią torebkę podstępnie zwędziła mi Mumi, więc szukam czegoś nowego.
Proszę o pomoc w wyborze
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
mam totalnego delikatnie mowiac pierdolca na punkcie torebek, mam ich duzo- w sumei za duzo, ale nie moge sie powstrzymac. ja przewaznei moje skarby kupuje w ciucharniach za marne pieniadze - moze kiedys zrobie zdjecia mojej kolekcji
a jak dla mnie 2 i 3 sa super . Chociaz 2 jest taka raczej spokojna i niczym nie wyrozniajaca sie - ale o gustach sie nie dyskutuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum