Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

trwala

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: asiek
Wto 30 Sty, 2007 21:58
trwala
Autor Wiadomość
misia 

Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 11:15 

wracam do tematu trwałej
nie chcę skrętu, ale trwałą unoszącą włosy żeby moje długaśne włosy nie wyglądały na przyklepane
czy taką trwałą też można robić na długich włosach? bo to chyba tylko od nasady głowy nakłada się te wszystkie chemikalia?

wracam do naturalnego koloru włosów

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
metoda y  flumycon 100mg  lewatywa  biseptol  ferwex  Rigevidon  novynette czy jasminelle  betadine  przerwa 7 dniowa w tabletkach  pekajace naczynka  antykoncepcja hormonalna metody naturalne  ból głowy  "obfity okres"  polip  7dniowa przerwa  ascus  metoda przerywana  krążek dopochwowy  nightwish  solarium  pigułki na plastry  przeczyszczające  biustonosze  skrócenie opakowanie  rozmiary prezerwatyw  wykresy npr  obserwacja śluzu  aspiryna c  centurion  witamina  azithromycin ratiopharm 500  "obfite krwawienie"  poznań  levonorgestrel  ispagul  krwawienie owulacyjne  magnez  ulotka yasmin  cerazette ulotka  wziełam 2 tabletki jednego dnia  zapłodnienie  kłucie jajnika  wiesiołek  ból piersi  żyła  czy podczas okresu  miód  foxy  yaz ulotka  nietrzymanie moczu  pierwszej tabletki z opakowania  tłuszcz  pekniecie prezerwatywy  tradzik a tabletki  okresu  idealny facet  torbiel jajnika  krakowie  cerutin  test ciążowy  ismigen  nogi  pasante  krwawienie na tabletkach  zapomniana tabletka anty  torbiel prawego jajnika  Dziurawiec zwyczajny  przerwa i antybiotyk  wynik testu  tabletki niepełnoletnia  czarna prezerwatywa  brak owulacji  eurespal  błonnik z ananasem  anal  yasmin sprzedam  wybor wlasciwej tabletki  spóźnia  ginekolog w gdańsku  Skrocic przerwe  ewka  torebeczki  xefo rapid  apo-napro  pierwsza pigułka  wodnisty śluz  bóle brzucha  szczególna  mercilo  laremid  test opinie  plastry antykoncepcyjne evra  depresje  tarczycy  skąpa miesiączka  badania przed tabletkami  angina  quick vue  tabletki po przerwie jak brać  yasmin ulotka 
Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 15