mam pytanie, czy jesli nie jestem pewna, czy wchłonęła mi się ostatnia tabletka z trzeciego tygodnia, a chce zrobić normalnie przerwę to ile musze sie zabezpieczać w nowym cyklu - 7 dni? Wiecie coś na ten temat?
beatrice_bb, a skąd podejrzenie, że tabletka się nie wchłonęła?
Jeśli tak by było, to pewnie wcześniej dostałabyś jakieś plamienie bądź krwawienie.
beatrice_bb [Usunięty]
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009 10:37
stąd podejrzenie, że dzisiaj rano po wypiciu kawy, zakreciło mi w brzuchu i musiałam do wc. jednym słowem - luźny stolec. a że to trzeci tydzień, to boję sie, że jesli sie tabletka nie zdążyła wchłonąć to moge w nowym cyklu nie być do końca zabezpieczona:( a nie chce brać 2 opakowań pod rząd.i stąd moje pytanie
biegunka która byłaby potrzebna do wypłukania tabletki z żołądka musiałaby mieć siłe wodospadu albo przynajmniej sikawy strażackiej.
trochę rozsądku i nie będzie tzreba zawracać głowy ludziom na forum.
iegunka która byłaby potrzebna do wypłukania tabletki z żołądka musiałaby mieć siłe wodospadu albo przynajmniej sikawy strażackiej.
W ogóle dobrze wiedzieć, co to jest biegunka:
Cytat:
Biegunką określa się oddawanie płynnego, półpłynnego lub papkowatego (nieuformowanego) stolca z częstością większą niż 3 razy na dobę. Biegunkę rozpoznaje się również wówczas, gdy chory odda przynajmniej jeden luźny stolec zawierający krew, śluz lub ropę. Biegunce towarzyszyć mogą bóle brzucha, osłabienie, nudności i wymioty, może wystąpić gorączka i odwodnienie.
Chyba powinniśmy to dodać do złotych myśli antyforum
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum