Wiek: 26 Dołączyła: 27 Kwi 2005 Posty: 415 Skąd: Stu milowy las
Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 15:35
Didoczek, ja sie o 6 rano zawsze budze sama (jak budzik nie dzwoni), teraz bylismy na wyjezdzie na weekend majowy, to sobie wstawalam o 6 szlam do kosmetyczki, lykalam co trzeba i wracalam do lozeczka
_________________ Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum - i otrze Bóg wszelką łzę z ich oczu!
Microgynon sie sprawuje fest - niestety Misiak po "wpadce" znajomego już-małżeństwa (tzn. wpadli na 2 tygodnie przed ślubem, w sumie kumpela brała piguły, ale pewno w ferworze przygotowań kilka razy jej sie zapomniało) zaczyna mi fiksować i teraz jeszcze gumki dochodzą - mi to nie przeszkadza, bo przynajmniej nie "kapię" po, dla mnie ważniejsze jest to, ze przy pigułasach jestem w stanie przeżyć okres....
_________________ CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!
scorpio [Usunięty]
Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 19:52
Agat napisał/a:
najpierw diana-35 przez pół roku, a od jakis 3 lat cilest i poza ceną wszystko mi odpowiada
U mnie podobne zestawienie, tylko przedziały czasowe inne
Diane-35 jakieś 3 lata, a teraz gdzieś od ponad roku Cilest. Też się zgadzam, że wszystko fajnie, tylko cena mogła by być niższa
niestety Misiak po "wpadce" znajomego już-małżeństwa (tzn. wpadli na 2 tygodnie przed ślubem, w sumie kumpela brała piguły, ale pewno w ferworze przygotowań kilka razy jej sie zapomniało) zaczyna mi fiksować i teraz jeszcze gumki dochodzą
oj bidna bidna.
ale widzisz - nie ma to jak refundowane tabsy. II generacja wcale taka zla nie jest
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum