ja stostuje tabletki - Novynette od hm 8 miesięcy i narazie jestem zadowolona pozdrawiam:)
_________________ Jedno jest w życiu szczęście - kochać i być kochanym :*
aika [Usunięty]
Wysłany: Nie 30 Maj, 2010 19:40
12 czerwca w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie odbędzie się II Warszawski Dzień Promocji Zdrowia Seksualnego organizowany przez Fundację Promocji Zdrowia Seksualnego im. dr. Stanisława Kurkiewicza. Na jednym z wykładów dr Grzegorz Południewski przedstawi ciekawe zagadnienia związane z antykoncepcją. Wykład zatytułowany jest: Antykoncepcja - czy tylko zapobieganie ciąży?
Impreza rozpoczyna się o godzinie 10.00, a wstęp jest bezpłatny
p_k89 [Usunięty]
Wysłany: Wto 07 Gru, 2010 17:20
ja stosuję nuva ring - krążek dopochwowy, jestem bardzo zadowolona
Zaczynam poważnie zastanawiać się nad tabletkami. Przerażają mnie tylko te wszystkie badania, które będę musiała porobić (a raczej ich koszt mnie przeraża). Nie radzę sobie z bólami brzucha, leki - najsilniejsze bez recepty i te na receptę w najlepszym wypadku raz pomogą a raz nie. Wczoraj pomogła mi dopiero podwójna dawka Nimesilu, dzisiaj od rana się zwijam, wzięłam lek bez recepty i żadnej ulgi. Do tego mega osłabienie. Mam dosyć.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Hania, a nie masz jakiś małych przyjaciół w środku, jakiś mięśniaków czy coś? Jesteś pewna, że tak silna bóle to tylko 'twoja natura'? Może warto się przebadać pod tym kątem? Mówiłaś, że jesteś bardzo zadowolona z NPR, może szkoda byłoby z tego rezygnować..
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Niczego nie mam, regularnie chodzę do gina, ostatnia wizyta w styczniu. Wszystko jest ok.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
U mnie od 3 miesięcy Micro. I wszystko ok, poza apetytem. A na drugim biegunie- problemy żołądkowe.. I bolesne piersi. Ech, a zapowiadało się tak pięknie
Chociaż tyle, że chęć na seks nie spadła, a nawet wzrosła ze względu pewnie na poczucie bezpieczeństwa
Z plusów, to jeszcze łatwiejsze do przeżycia okresy
Właśnie nie jestem. Na pewno się od nich nasiliły. Muszę zrobić sobie badania.. nie wiem, zacznę od USG. A gastroskopii boję się wręcz panicznie Test ciążowy już robiłam, jeśli o to chodzi Bałam się faktycznie, bo brałam azytromycynę- Azitrox (która nie obniża skuteczności, mimo że jest antybiotykiem). Ogłaszam więc wszem i wobec: azytromycyna faktycznie nie obniża skuteczności. Jeśli by tak było, to przy obecnej częstości "współżycia" bym w ciążę zaszła 10 razy
NuvaRing - miodzio, jestem przy 2 krążku, plamienia ustały, libido mam jak u szalonego królika, woda mi się nie zatrzymuje w organizmie, waga spadła w dół, krażek się dobrze trzyma, nie wypada, nie przeszkadza, płacę za niego 33 zł oby było tak dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum