_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ale ze mnie łoś
No ale tak, racja, coś mi się pokiełbasiło kompletnie. Myślałam, że jak wcięcie w talii jest, to wszystko jedno, jak się tę figurę nazwie, gruszka czy klepsydra. A tu przecież jeszcze ramiona!
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
tao__, jeśłi w biodrach i udach jest więcej niż w cycu, więcej niż w ramionach - to gruszka, niezależnie od tego czy masz płaski czy wystający brzuszek
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2011 10:21
Ja też nie wiem jaką mam budowę. Biodra mam stosunkowo wąskie, za to ramiona są kościste i wyglądają na szersze, niż w rzeczywistości są. Wcięcie w talii też mam marne. Moje wymiary to mniej więcej: 91, 70, 92.
_________________ "Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
— Joseph Conrad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum