Nie wiem niestety czy jest to objaw normalny, ale dzieje sie tak, ze po tym jak "stanie" i wszystko jest w porzadku to dochodzi do momentu zalozenia prezerwatywy... Po zalozeniu prezerwatywy niestety nie utrzymuje mi sie dlugo w takim stanie i opada. Pytalem sie lekarza, lecz za wiele mi nie powiedzial poza tym ze mam uczulenie ... Czy jest jakis inny sposob lub jakies mi nieznane prezerwatrywy ktore nie powoduja uczulenia ? Probowalem juz chyba wszystkiego
Są prezerwatywy poliuretanowe - może masz uczulenie na lateks, musiałabyś spróbować właśnie z takimi. A jeśli i na takie jesteś uczulona - no to niestety, tego nie da się zmienić...
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
troche dziwny objaw uczulenia (w sensie "opadanie"), sklanialabym sie raczej do wystapienia jakiejs wysypki czy pieczenia..a moze to jakies psychiczne warunkowanie? wiem ze faceci nie przepadaja za gumkami, moze to jakas podswiadoma reakcja, jakis stres czy cos w ten desen ?
Ja bym raczej poparła tezę Eirean. Plus: prezerwatywy przełużające stosunek czesto tak działają więc trzeba uważać.
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
O kurde, miałam zaćmienie i nie doczytałam. Jak widzę od razu 'prezerwatywy', 'lekarz', 'uczulenie', to jakoś się sama odpowiedź nasuwa z automatu admińskie zboczenie
Mati, znam przypadki, że takie "opadanie" związane było po prostu z tym, że prezerwatywa była za ciasna. Może spróbuj z takimi luźniejszymi (rozmiar XL)?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
Mati, znam przypadki, że takie "opadanie" związane było po prostu z tym, że prezerwatywa była za ciasna. Może spróbuj z takimi luźniejszymi (rozmiar XL)?
no wlasnie rano to samo mialam napisać, nie zdązylam.
jedyne uczulenie na prezerwatywy jakie widzialam, to czerwona wysypka i swędzenie przy okazji... i wzwodowi podobno nie szkodziło
Mati [Usunięty]
Wysłany: Pią 16 Mar, 2007 01:35
Rozmiar XL Nie wymienilem objawow uczulenia tylko skutek zalozenia prezerwatywy. Moze to dlatego ze uciska Nie wiem.
This is it:
'Nothing.'
Hmm ... właśnie mam podobny skutek, ale tylko w Durexach. Nie wiem być może gorzej pasują do mnie Kiedyś jak nie było niczego innego to ojcu zwinąłem jakąś tanioche za 2zł 3 sztuki z panią na okładce i muszę powiedzieć, że nie miałem żadnego problemu, a wręcz było cacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum