aktualnie te spodobały mi się jeszcze jaguar women , ale finanse ograniczają
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
a slyszalyscie o tym, ze lidlowe suddenly madame glamour to odpowiednik coco mademoiselle by chanel?
wachalam tylko te lidlowe, oryginału nie, no i zapach mi nie pasi, ale na blogach czytalam, ze pachną identycznie. dodatkowo są niby bardzo trwale (jak na "perfumy" za 16,99 zł) i nie smierdną z czasem
o taka ciekawostka.
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
Cena fajna, ale trochę wątpię w ich trwałość... W podobieństwo z oryginałem też, gdyż w Chanel używają zdecydowanie innych komponentów...
Mówię to jako nieszczęśliwa posiadaczka allegrowskiej podróby Coco Mademoiselle, która miała być "nieudanym prezentem"
stotka, słyszałam o tym już dawno, ale nigdy nie widziałam ich w PL Lidlach. Są u nas?
Coco Mademoiselle lubię i chętnie bym te podróby obwąchała co by porównać
Przyszła dziś zamówiona Forbidden Euphoria. Po pierwszym psiknięciu jestem szczerze zakochana. Już mnie cieszy jej trwałość i rozwijanie się zapachu. Moje jesienne cudo
Suddenly są w Polsce dostępne bez większych problemów. Ja niestety zachwytów nie podzielam, dla mnie są mega nietrwałe, po godzinie nic już nie czuć (i to nie tak, że ja się przyzwyczaiłam i nie czuje, pytałam innych). Poza tym jednak pachną inaczej, czuć w nich bardziej alkohol no i w ogóle jakieś takie.. Zawiodłam się trochę, bo liczyłam na tańszy odpowiednik Chanel, których skąpie sobie niesamowicie, ze względu na cenę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum