Kruk pochwalił sie takową: "Wyrzucił koledze plecak przez okno i powiedział >>jak kocha to wróci<<" Mówi, że ojciec chciał mu dać w tyłek ale za bardzo się smiał.
"piotr nie przyniosl na lekcje jez. polskiego liścia, bo zapomnial, jak powiedzial"
ale logika..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I co z tego..a co to na drzewa wchodzic nie mozna na przerwach ?
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Bombcia [Usunięty]
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 15:11
w gimnazjum mielismy jeden zeszyt uwag na kazda klase i kazdy mial tam dwie strony (w 3 klasie zeszyt zginal w polowie roku jakos). niektorzy byli tacy zdolni ze trzeba im bylo dawac na koncu zeszytu nastepne strony. np moj kolega miron:
"Miron pali papierosy w drodze do szkoly"
"Miron pali papierosy na terenie szkoły"
"Miron pali papierosy po szkole"
albo inny kolega:
"Adam wyrzucił za okno kwiatek doniczkowy wraz z podstawką"
ale i tak najlepsza była moja uwaga jeszcze z podstawówki:
"agata rozmawia na lekcji wfu"
Ksyma [Usunięty]
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 18:48
moja kuzynka dostala uwage o tresci " Dominika na lekcji plastyki zabawia sie swoim cialem"- chodzilo o nawilzenie spierzchnietych ust
"Corka wlewa wode do smietnika"
"Corka zamiast wykrecac srubki z kontaktu wkreca je" - dodam ze bylo to na lekcji ZPT w ramach nauki "Jak poslugiwac sie srubokretem":)
A najlepsze i tak spotkalo mnie w 2 klasie podstawowki, kiedy ubrana w piekna spodniczke w chmurki i sloneczka, oraz koszulke na ramiaczka z Gargamelem i smerfami dostalam uwage: "Corka szczuje chlopcow piersiami":):):)
Pamiętam jak raz w podstawówce wyszliśmy gdzieś daleko na trawke od szkoły i dzwonku nie slyszeliśmy. Wtedy jeszcze mieszkałem w małej miejscowości, więc większość dobrze wychowana, ja to już w ogóle no prawie że aniołek (dodam, że wtedy dostawałem jeszcze piątki i się nawet uczyłem), był dzwonek i nie usłyszeliśmy. Wróciliśmy po 20 minutach. Dostaliśmy wszyscy uwagi do dzienniczka - "Syn spóźnia się na lekcje"
A jak się bałem rodzicom pokazać...
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
No tak, wtedy byłem nawet grzeczny, uczyłem się, aczkolwiek o pasek się w swojej karierze chyba nigdy nie otarłem Ale wszyscy zadania domowe robiłem na czas i w ogóle ładnie zeszyciki prowadziłem
A teraz? "Eee, pfff... jest czas, jest czas. To co? Pijemy?"
Na trawke, znaczy w sensie usiąść na takiej zielonej tego no
_________________ walk the earth, meet people... get into adventures... Whois IP | EECrew.net
moja kuzynka dostala uwage o tresci " Dominika na lekcji plastyki zabawia sie swoim cialem"- chodzilo o nawilzenie spierzchnietych ust
ZECIA28 napisał/a:
w 2 klasie podstawowki, kiedy ubrana w piekna spodniczke w chmurki i sloneczka, oraz koszulke na ramiaczka z Gargamelem i smerfami dostalam uwage: "Corka szczuje chlopcow piersiami"
Hm ... w tym wątku raczej nie chodził o to, kto wymyśli najśmieszniejszą uwagę . ..
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
Hm ... w tym wątku raczej nie chodził o to, kto wymyśli najśmieszniejszą uwagę . ..
czy dobrze rozumiem, ze sugerujesz, ze cos takiego nie mialo miejsca?
Wyobraz sobie ze zdarzaja sie takie nauczycielki:) ( ja zganiam to na staropanienstwo mojej):)
a wyobrazni uzywam do czego innego, a nie do wymyslania tego co pisze na forum pod wlasciwym tematem....
w podstawowce, w klasie bilologicznej mielismy szkielet człowieka (oczywiscie nie prawdziwy). No i mielismy lekcje z bibliotekarka, czyli taka luzna, kazdy robił co chciał. Moi koledzy na tylnich ławkach wyjeli sobie kanapki i zaczeli je konsumowac i po chwili słyszymy krzyk facetki "Sebastian co ty robisz!! Dostajesz uwage!". Uwaga brzmiała nastepująco "Sebastaian dokarmia (bądz karmi) kościotrupa". Każdy nauczyciel ktory to czytał miał polewke nie z tej ziemi.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum