Ja mam plany popłynąć w podróż jakimś wyjebiaszczym promem imprezowym w 7 dniową podróż po oceanie! O ! To są plany, a to czy wyjdzie to nie wiem Widzialam za 800 euro juz ofertę na taki rejs więc może uzbieram
Mam dosc wylegiwania sie na plażach, wyjazdów typowych. Chcę zrobić coś niezwykłego co zapamiętam do końca życia.
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Hm, narazie to na pewno część wakacji wiem, że spędzę u mojego połówka w małopolsce W planach mam też kilkudniowy wypad nad nasze polskie morze i prawo jazdy. Ale z tym ostatnim to się jeszcze zobaczy Się zebrać nie mogę coś:P
foxy [Usunięty]
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 18:16
ja zycze spelnienia wszystkich planow i odpoczynku
u nas standardowo wyjazd do pracy, a potem myslimy o jakis wakacjach, gdzie jest cieplo i ciagle sloneczko swieci
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
chadalusia ja tez chyba pierwsza połowa wakacji to pracka a później moze jakiś wyjazd może oferta last minute??? kto wie...ale do wakacji jeszcze daleko[/b]
kurcze, no ja bym ni pojechała tam, ale Ty wybierasz : moze bedzie super a ja sie nie znam
nie dosc ze przejazd autokarem to jeszcze nie ma zdjec obiektu, słabo karmia
polecam dolozyc troszke kasy - ktora i tak tutaj wydacie i jak macie ochote na wylegiwanie sie to smignac do tunezji z all inclusive, **** 1400 zł pewnie starczy...
W Tunezji albo na innych Hawajach też można pisać.
_________________ "Kaznodziejów omijam z daleka, choć w kościołach oglądam obrazy.
Cenię talent i mądrość człowieka i nie ufam facetom bez skazy"
yvonne [Usunięty]
Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 09:47
ja latem lece na stypendium do wietnamu
choc przyznam szczerze ze wolalabym lezec na jakies czysciutkiej slonecznej plazy i wygrzewac sie na pieknym sloneczku, pluskac w wodzie, grac w siatkowke i czytac w nieskonczonosc zalegla literature
a zamiast tego bede siedziec 5 dni w tygodniu po 8 h na uczelni, pisac projekty i robic badania
choc mam nadzieje ze znajde chocby pod koniec wakacji czas by sie wybrac na nasze piekne polskie morze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum