Wysłany: Sro 01 Gru, 2010 20:09
misia napisał/a:
Mnie normalnie sprzedawali
U mnie jest tak ja u stokrotkaka:
stokrotkaka napisał/a:
W moim mieście odpis mogę zrealizować tylko w aptece, w której kupiłam pierwsze opakowanie.
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
Kiedyś chciałam odpis na jedno opakowanie novynette bo już nie potrzebowałam kolejnego, aptekarka powiedziała że owszem ale tylko w ich aptece mogę wykupić kolejne opakowanie. Czyli było tak jak u Karolina i stokrotkaka.
Lidia Jasińska - "Flirtuchy"
justy [Usunięty]
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 09:07
halohalo napisał/a:
a jak to jest bo kiedys bralam recke na 6 opakowan i odpis i co miesiac przychodzilam do pateki i wykupowalam jewdno opakowanie. Tak 6 razy. Potem w tej samej aptece babka powiedziala mi, ze odpis moze byc tylko RAZ i wykupilam 1 opakowanie a potem naraz 5 zeby nie przepadly mi tabletki.To jak to w koncu jest?
może mieli kontrolę, zapałacili karę i zaczeli przestrzegać przepisów (=jeden odpis)?
Ja też wykupując na odpis nieświadoma niczego kupiłam jedno opakowanie, i wzięłam odpis na dwa kolejne, które oczywiście musiałam już wykupić za jednym razem :] więc raczej tak to w większości aptek wygląda;] /To mnie zmartwił ten temat,miałam nadzieję że nie będę dziś musiała pędzić przez pół miasta po głupie tabletki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum