Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Święta, ku*wa!

Poprzedni temat «» Następny temat
Święta, ku*wa!
Autor Wiadomość
Rosemary 

Wysłany: Nie 26 Gru, 2010 21:07 

Ok, ok, ale z drugiej strony - jak nie ma możliwości spotkać się wszystkim konkretnie wieczorem 24 grudnia, jest multum innych rozwiązań. Np. Aga pisała, że robili Święta już tydzień wcześniej, bo do 25 grudnia cała rodzina się rozjeżdżała ;) Mi kilka razy zdarzyło się brać udział w wielkanocnej kolacji, zamiast śniadania.
Jestem ZA tym, żeby iść ludziom na rękę i nie robić specjalnie pod górkę. Ale jestem PRZECIWna roszczeniowej postawie niektórych grup zawodowych i społecznych.

Misja: K.S.I.Ą.Ż.K.A. || Biżuteria & Co || photo stories || kup ciuszek na Allegro :)

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
forever  odstawienie a seks  DEPRIM  pasożyty  azalia  cilest krwawienie  natamycyna  belissa  ból jajników plamienie  diane 35 piersi  probki  macmirror  tabletki nasenne  ocet  novynette mdłości  sachol  ból piersi jajnika  prezerwatywa sposób  Time for wax  sylwia 27  kina  koper  1 tabletka 1 tygodnia  krzepliwość krwi  ciąża and tabletki  ketanol  quick vue  spis leków  tabletki+juliette  czy możliwa ciąża  środki przeczyszczające  lubrykanty  ciąża urojona  wchłanianie tabletek  zapalenie pochwy  test ciążowy  uniwersalna ulotka  kolka  yarina  disophrol  biorę tabletki mam krwawienie czy mogę być w ciąży  jysk  evra estrogen*  cewka  torebeczki  zapobieganie ciąży  test ciążowy pigułki  wieszczek  krople żołądkowe  brak miesiaczki  skrócenie  piczka  beapot  manti  ostatnia tabletka stosunek  interpretacja wyników  zapasowe tabletki  escapelle+skutki  ortanol  seks z prezerwatywą  bole w  wydluzona przerwa  pigułki w połowie cyklu  ula  zyla  godzina dla ziemi  "plamienia "  zapalenie zatok  kiedy przestać  zgubiona pigułka  noa t  yazz  Plan B  gasec  doxycyclinum  novynette i magnez  Ból stóp  qlaira skutki uboczne  czy antybiotyk działa wstecz  biały płynny sluz  infekcje intymne  depilacja laserem  skrzypovita  villemcia  ile ważna recepta  pigulka  przerwa na krwawienie  nova t  jagoda jaworska  ciaza  firanki  lipohep  aulin  fotelik  poznan  setaloft  biegunka, wymioty a tabletki  obfity  wpływ  mikrofalowki 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 12