Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Święta, ku*wa!

Poprzedni temat «» Następny temat
Święta, ku*wa!
Autor Wiadomość
misia 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 15:31 Święta, ku*wa!

Dziewczyny, widzę, że nie tylko ja nienawidzę świąt :mrgreen:
No to co? Ponakurwiamy razem?

Mnie wkurwia ta cała spina z żarciem... jakby kurwa żarcie było najważniejsze :evil: Ojciec nadaje na matkę, a matka na ojca. Kurwa, a ja między młotem, a kowadłem. I jeszcze mój brat... no ja pierdolę, wyspać się nie można bo od rana zapierdalają niby szykując się do świąt :?
Nie wspomnę o myciu okien bo w tym temacie było już wszystko przez was powiedziane. Tak, kurwa... chodzę sobie ulicą i patrzę kto umył okna na święta :facepalm:

wracam do naturalnego koloru włosów
Ostatnio zmieniony przez Guzik Pią 24 Gru, 2010 00:13, w całości zmieniany 1 raz  

moni 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 15:45 

misia, ja już się Mariannie żaliłam, że mam doła jak chuj :?
Że wkurwiają mnie kolędy wyskakujące z lodówki, że moja sąsiadka, która jest zazwyczaj wkurwiająca przed świętami postanowiła być miła :? Te wszystkie lampki, reniferki, zakupy, prezenciki i kolędy, to wszystko jest takie słodkie, że rzygam tęczą :mrgreen:
Najbardziej jednak wkurza mnie to, że zapominamy o najważniejszym, o tym co jest tak na prawdę ważne, co to za święta, o co w nich chodzi.
Dlatego ja w tym roku się buntuję i robię skromną kolację, a dzieciom będę czytać Biblię. Poza tym prezenty też będą bardzo skromne.
Okien nie myłam, nie sprzątam bardziej niż w zwykłą sobotę.
No i to jest trudny czas dla świrów, czyli dla mnie :wink: Dlatego też porozpieszczam się dobrą książką i leniuchowaniem w łóżku :)

"...różne są ptaki, są orły i kury, orły wzlatują wysoko pod chmury..."

Justyce 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 16:00 

Kurwa, też nienawidzę świąt, tego gotowania, żarcia, srarcia, piżdżących ozdób na choinkach (i kto ma większą, lepszą, droższą), komu bardziej z okien światełka napierdalają.. plus ta wścieklica jakaś dziwna w sklepach, jakby totalnie wszystkich pojebało..

Chciałabym, żeby święta były dla mnie przede wszystkim czasem relaksu, odpoczynku i radości dzielonej z tymi, z którymi naprawdę tego chcę. Tak bardzo się zirytowałam, gdy moja mama stwierdziła, że jak to tak u "obcej" osoby święta spędzać w kontekście mojej kuzynki, która olała wigilię w towarzystwie despotycznego ojca i postanowiła spędzić ją u dziewczyny swojego szwagra. A czemu osoba "obca"? Bo nie rodzina. No bo nie żona, tylko jakaś dziewczyna.

Wydawało mi się, że wprawdzie rodziny się nie wybiera, ale z kim chce się spędzić czas, który powinien przynosić radość a nie nerwy, to chyba człowiek wybór ma.. :|
And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

OCZYŚĆ DELTĘ NIGRU!

dina delusi 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 16:27 

A mnie wkurwia nakurwianie o spowiedzi. W niedzielę wstałam o 8 rano , by nie słuchać już tych uwag i załatwić tę spowiedź. Szanowny Ksiądz pojawił się w konfesjonale i wyspowiadał 2 osoby z zajebiście długiej kolejki, po czym poszedł zbierać na tacę.

Pierdolę, nie spowiadam się...

A ludzi w tych sklepach to chyba pojebało, trącają Cię z bara, wpychają się do kolejki, POPIERDOLIŁO :?

Kocham blask choinki, wigilijne pierogi, spokój, ciszę, ale nie kurwa trucie dupy i jakiś jebany pościg na najbardziej czysty dom, kurwa :roll:

Najchętniej poleżałabym z rodziną na kanapie spoglądając na 'Kevina i miała w dupie tę całą otoczkę.
Chuj.

Botica 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 16:46 

moni napisał/a:
No i to jest trudny czas dla świrów

Amen.

Rose 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 17:01 

Jak mnie matka kurwa jutro obudzi o chujowej piątej rano jak w zeszłym roku to rozkurwię mieszkanie. Bo po co mnie obudziła? Żeby mnie kurwa zmusić do jazdy do katedry do spowiedzi :|

W sklepach to ja już się od tygodnia nie pojawiam, pamiętam co było piątego grudnia i kurwa dziękuję. Jakby kurwa ludzie właśnie dziś odkrywali, że jutro Wigilia. NO chujnia

No i kurwa wisienka na torcie - ni chuj nie czuję kua atmosfery świąt już drugi rok z rzędu.

Dream Theater - Disappear

roisin 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 17:06 

a ja, kurwa, lubię święta :D parcie na sprzątanie i inne pierdoły nu mnie jest umiarkowane, wszystko robimy powoli, na luzie, na święta i tak wybywamy z domu.
zapuszczam sobie muzę, lepię pierogi i inne ciasta, walę grzańce :mrgreen: i jest bardzo przyjemnie :D
współczuję wam świątecznego zapierdolu...

m-s 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 17:14 

U mnie podobnie jak u Roisin :) Siedzimy sobie z mamą w kuchni, właśnie zabieram się do dekorowania zajebistego piernika staropolskiego ;) Zostajemy w domu tylko w trójkę, więc unikniemy sztucznego szczerzenia się i odgrywania reklamy Viziru czy innego Knorra.
A co do zakupów, powiem Wam, że dzisiaj w Browarze pustki ;)

[ Dodano: Czw 23 Gru, 2010 17:16 ]
... Chociaż jak w sobotę kupowałam prezenty to faktycznie dramat, ludzie się o siebie potykali, kasy nieczynne, kolejki jak stąd do kurwa Honolulu. Tego nie lubię, rzeczywiście. No i choinek atakujących od 5 listopada.

I AM in shape. Round IS a shape!

dina delusi 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 17:32 

heidhr 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 17:59 

http://www.youtube.com/wa...layer_embedded#!
Cytat:
Fuck Christmas!
It's a waste of fucking time
Fuck Santa
He's just out to get your dime,
Fuck Holly and Fuck Ivy
And fuck all that mistletoe
White-bearded big fat bastards
Ringing bells where e'er you go
And bloated men in shopping malls
All going Ho-Ho-Ho
It's fucking Christmas time again!

Fuck Christmas
It's a fucking Disney show
Fuck reindeer
And all that fucking snow
Fuck carols
And fuck Rudolph
And his stupid fucking nose
And fucking sleigh bells tinkling
Everywhere you fucking goes
Fuck stockings and fuck shopping
It just drives us all insane.
Go tell the elves
To fuck themselves
It's Christmas time again!

chuj ze świętami :roll:
są wystarczająco ciężkie same w sobie, żebym jeszcze miała zapierdalać na szmacie...

Konrad 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 18:36 

A mnie przeokrutnie wkurwiły protesty tych kasjerek z Tesco i innych bzdetów.
Dla samej zasady idę jutro o 16:45 żeby kupić pierdołę i narobić im roboty.
Nosz kurwa, to jest tyle zawodów, które pracują w wigiliję ale TO ONE mają mieć skrócony czas pracy.
Na to mojej zgody nie będzie, pieniactwu, buractwu mówię NIE.

Botica 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 18:57 

Konrad, Jak Ty coś powiesz... :facepalm:

Konrad 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 19:02 

A co? Nie jest tak? Tylko one siedzą tak długo w robocie? Nie mówie o policjantach, lekarzach, pielęgniarkach i strażach pożarnych. Jest multum innych zawodów typu energetycy, pracownicy komunikacji miejskiej, dalekobieżnej, ochrony, wodociągów czy nawet pracownicy koncernów IT, którzy nadzorują poprawną pracę internetu IDĄ W TEN DZIEŃ DO PRACY i nie straktują tylko robią to, co do nich należy.

Zoe 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 19:09 

Konrad mi to normalnie czasem wstyd za Ciebie.

Nie rozumiem, dlaczego żałujesz komuś tego, zeby mógł spędzić etn zcas z rodziną.
powiem Ci, że nawet zawody, którwe pracują w Wiglię mają tak ułożony dzień pracy, zeby każdy pracownik mógł zdążyć na kolację.
albo np maja prawo do 2 godzinnej przerwy w pracy żeby wyskoczyć do domu.
u mnie w pracy zmainy zostały przystosowane tak żeby każdy mógł zjeśc i spędzić czas z rodziną.
Zresztą każdy mógł wybrać czy chce mieć wolne w Świeta czy w Sylwestra.

w przypadku kasjerek dochodzi jeszcze to, że zapewne one w domu przygotowują jedzenie więc cała rodzina ma kłopot a przynajmniej zmęczoną mamę/ żonę która gotowała całą noc a potem kasowała gumy do żucia.

Botica 

Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 19:14 

Bo jak kasjerka nie przyjdzie do Tesco, to samoloty zaczną spadać, ludzie umierać w szpitalach, ludziom zaczną znikać pieniądze z kont, albo przestanie działać ogrzewanie. Ba, co ja mówię, przecież lata tylko Emirates, wszystkie szanujące się linii latają dopiero w Pierwszy Dzień.

Nie ma żadnej potrzeby pracy do tej godziny. Dla nikogo. Nawet żadnych strat w przychodzach nie będzie, bo ludzie po prostu kupią wszystko rano. (A Ci co zapomnieli - tych będzie tylko garstka).

Odpowiedz do tematu