Test się robi, żeby się dowiedzieć - pozytywny czy negatwyy wynik. Kurcę, denerwują mnie takie teksty "boję się zrobić test", to lepiej siedzieć, obgryzać paznokcie z niepewności? Jakby samo zrobienie testu było powodem zaciążenia lub nie.
Chyba mnie trochę poniosło ;p
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Dzękuję wam bardzo za odpowiedzi!!!!! a co sie tyczy mojego postu o wytrysku faceta to poprostu chodziło mi oto: facet zakończył cała gre na zewnątrz nie wemnie i stąd to pytanie ile ich może byc tych (wytrysków)!!!! i z tad ta panika,nerwówa i spirala i to wszystko całe moje nerwy!!!!!
stąd to pytanie ile ich może byc tych (wytrysków)!!
ja naprawde mysle, ze lepiej bylo spytac faceta. on sam najlepiej wie.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Witam was kazałyscie zrobić test zrobiłam jest negatywny mam jeszcze go powtarzać czy nietrzeba? dzęki za cierpliwość przymnie naprawdę!!!!!
nie zaszkodzi powtórzyć za ajakis czas , test najlepiej po 2 tyg. od stosunku w kt mogło dojść do zapłodnienia bądź w dniu miesięczki kt nie wystąpiła
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Witam was ja ten test zrobiłam w 12 dniu po stosunku!!!!!!( dzis powinnam dostac okres chodz jest on nierególarny bo dzis jest 24 dzeń cyklu a czasami mam w 28!!!) Ale chodzi mi oto że wczoraj miałam plamienia i dzis mam brazowawe upławy a okresu niema!!!!! i mam nudności czy to może byc spowodowane ta wkładką?????????
z powodu nerwow, stresu okres moze sie calkiem niezle spoznic.
poza tym nudnosci pojawiaja sie pozniej niz dwa tygodnie po zaplodnieniu.
na wszelki wypadek zrob test w najblizszym tygodniu, i to powinno rozwiac twoje wszelkie watpliwosci.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum