monikaaa1
Wysłany: Pią 27 Maj, 2011 19:39
czytałam na innym forum że kobietki dostają właśnie pigułki przy mirenie na wyregulowanie tych plamień. Ale czy to będzie bomba czy nie ?!?. Obawiam się tylko tego, że jeszcze gorzej będzie u mnie z wagą ;/
odkąd mam mirene mam +3 kg. mimo tego że przestałam jeść słodycze, tłuste gazowane itp.... a jednak waga rośnie to co będzie przy pigułkach + mirenie ?!
_________________ _________________________________________
"poprowadź mnie po drogach wyobraźni... "
Dziewczyny a jak to jest z tymi sznurkami,moj maz wyrazie je czul ostatnio,powiedzial mi nawet ze ma wrazenie jaky go razily pradem ,tak powiedzial,czy powinnam isc do lekarza aby je ukrucil.Kiedys przy zwyklej nie czul ich pomimo ze nawet nie wiedzielismy ze jest na wylocie i prawie by wypadla.
monikaaa1
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 12:55
mój mąż też je czasem czuje... i podobnie opisuje jak je czuje. Moja Gin powiedziała że te nitki są lekko twarde więc jeśli je wyczuje może to znacznie kłuć. Ale ja z tym nic nie zrobiłam i "moje" się teraz tak zagieły, że nawet ja ich nie czuje....
Najgorsze jest to ze przeczytalam aby wstrzymac sie ze wspolzyciem okolo tygodnia,a my juz przed to zrobilismy i teraz sie boje ze mogla sie obsunac,kurcze.Nie boli mnie nic nie plamie czuje sie tak jakby jej nie bylo.
monikaaa1
Wysłany: Sro 08 Cze, 2011 07:41
moja gin po założeniu mówila, żeby wstrzymać się przynajmniej dwa tyg a do miesiąca jako "pomocnik" używać prezerwatywy. Ale u mnie wszystko było ok i wkładka do dziś nawet troche się nie przesunęła.
Nie denerwuj się, czytałaś ulotkę ?
Jedni twierdza że trzeba czekać inni że na drugi dzień antykoncepcja działa ale nigdy nikt nie wie jak jest akurat z Tobą
Więc nie ma się co denerwować na zapas
Dzieki .Nie boje sie ze w ciaze zajde,tylko mam nadzieje ze sie nie przesunie,zobacze,narazie dobrze sie czuje,mam jeszcze troche takie klucia w jajniku,ale spodziewalam sie ich.No i zadnych plamien nic.Moze wkoncu znalazlam metode najlepsza dla mnie.Byloby fajnie.
monikaaa1
Wysłany: Czw 09 Cze, 2011 10:18
Życzę powodzenia
A czy nitki moga sie obnizac,rozchodzi mi sie o to ze dzis sa nizej i szyjka jakby bardziej rozpulchniona i nisko,tak jak przed jajeczkowaniem czy to normalne.Ze kilka dni temu nitki byly na dlugosc srodkowego palca a dzis tylko na polowe.Czy powinnam isc do lekarza,kurcze nie chce za bardzo panikowac.
monikaaa1
Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 08:58
nieco mogą sie opuścić wlaśnie przy jajeczkowaniu albo tuż przed okresem. Ale ja znam to tylko teoretycznie bo prawie nigdy nie czuje nitek
xseniaa, zwykła wkładka nie zapobiega owulacji, cykl miesięczny przebiega normalnie, tak więc nitki w niektóre dni mogą być niżej i być bardziej wyczuwalne. Tak samo szyjka macicy i śluz będą się normalnie zmieniać zgodnie z cyklem
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Dzieki,i tak pojede do lekarza.
Pati ja mam Mirene.
Dostalam dzis antybiotyk Erytromycyne i lekarz sam nie byl pewnien czy mam sie zabezpieczac czy nie dodatkowo.Szukam na necie i nie moge znalezc.
monikaaa1
Wysłany: Pią 17 Cze, 2011 09:20
ostrożności nigdy za wiele
Bylam dzis u mojej lekarki i jest okey,troche panikuje bo mi 3 wypadly,ale ta narazie siedzi dobrze.No i zapytalam o antybiotyk,niby nie ma on wplywu ale nie chce kusic losu.dzieki Monia za cierpliwosc .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum