mam problem. Moja profesorka dała nam swoje prace do redagowania i chciała żeby powsadzać jakieś obrazki. otóż kiedy kopiuję obrazek to pojawia się tylko jego dolny cienki pasek. próbowałam zmieniać rozmiar ale nic nie dało. Może wy mi pomożecie.
Tak jak pisze Sonia+ klik prawym klawiszem myszki na obrazek i "Zawijanie tekstu"- tam możesz sobie wybrać jak chcesz, żeby np. tekst oblewał obrazek dookoła lub, żeby obrazek był po lewej stronie, a obok i pod spodem tekst
Np.
P.S. Nie zwracać uwagi co jest w tekście, zrobiłam ctrl+v i mi wkleiło to co aktualnie miałam w schowku
gdzie sie ustawia tabulatory, tak, zeby zrobić spis treści - znaczy ma być wykropkowany i wyrównany do prawej...
Mam jeszcze office 2003.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Z tego wynika, że jeśli jednak Ci się nie chce instalować, możesz zamiennie używać Liberation Serif.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
robiłam w wordzie krzyżówkę, poprzez rysowanie tabeli, wszystko pięknie ładnie , tylko no właśnie, o ile niepotrzebne kratki z prawej usunęłam poprzez usuń komórki do lewej, to tych z lewej nie wiem jak usunąć, ktoś pomoże ?? scalanie nic nie daje, przesuwanie też nic, bo przesuwają się kolumny środkowe te z hasłem help me
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
wiedźma a musisz je usuwać? nie mozesz po prostu odznaczyć krawędzi?
hmm.. i wtedy te niepotrzebne nie będą widoczne przy drukowaniu ?
jak to zrobić ?
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum