straszne głupoty mi gadał, a na koniec powiedział, ze mnie lubi
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
haha, chciałam sprawdzić, czy rozumie po polsku, o dziwo nawet dał radę
czy to możliwe, ze on robi literówki?
zobaczcie co mi napisał:
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
na końcu artykułu link z cyckami kobiet z całego swiata
trochę poprawił mi nastrój
Ja zawsze uważałam że moje cycki są nawet nawet ale porównując się z paniami z filmów jakoś traciłam tę pewność. Po obejrzeniu tej strony doszłam do wniosku że moje cycki są nie nawet nawet ale super
A tak poważnie, fajna strona, może pomóc wielu dziewczynom
Wiek: 18 Dołączyła: 23 Maj 2011 Posty: 232 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2011 21:32
ja tam zawsze wiedziałam, że mam fajne cycki, bo wcześniejsi partnerzy mi to mówili i jakoś się w tym utwierdziłam myślałam, że to raczej normalne i że wiele osób tak ma, ale teraz widzę, że są i biusty, które wcale nie wyglądają apetycznie i to jest smutne... tak czy srak boję się, że mi cycki na starość będą dyndały przy pępku, mierzi mnie ta perspektywa
Wysłany: Wto 20 Wrz, 2011 21:44
marecka napisał/a:
smutne
smutne? Raczej naturalne. Tak samo, jak naturalne mogą być rozstępy, cellulit, czy nadmierne owłosienie. To jest część ludzkiej biologii. Owszem, piesiom trzeba pomagać i o nie dbać, ale nie każdy biust wyglądać będzie, jak z okładki playboy`a.
_________________ "Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
— Joseph Conrad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum