powinni otworzyć Wyższą Szkołę Odwracania Kota Ogonem
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
"Kto ci powiedział, że wolno się przyzwyczajać?
Kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze?
Czy nikt ci nie powiedział, że nie będziesz nigdy
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Nooo, jakiś czas temu Natalia-lila się juz cieszyła.
Nie wiem kiedy sie odważę tam pójść
Nooo, ja się właśnie dziś wybieram. Wczoraj było otwarcie, więc pewnie ludzi co niemiara było, ale może dziś się już przeludniło
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
Tez tak uważam.
Niedawno rozmawiałam z kumplem, który miał swego czasu dość bujne życie erotyczne i ma podobne doświadczenia
łącznie z niedomytymi laskami i takimi, które dawały się poderwać, po czym się rozbierały, kładły na łóżku i czekały aż skończy
I tez sobie chwalił raczej dłuższe romansiki niż jednonocne przygody.
Wkleiłam, bo gdzieś na jakimś blogu panie były zdegustowane:) ale nieco starsze panie. ja podobnie, jak Wy odbieram ów list, fajny i taki..kompleksowy:)
I tez sobie chwalił raczej dłuższe romansiki niż jednonocne przygody.
dokładnie, moi koledzy też tak twierdzą. A jeśli nie mają stałych partnerek to bywa, że uprawiają seks ze swoimi byłymi, które znają.
A ten list fajny- po komentarzach stwierdzam, że wiele osób źle go zrozumiało.
sporo psioczenia na idiotyzm tych rad w komentarzach, to moja obserwacja mi mówi, że ktoś tu całkiem dobrze rozpracował kobiecą psychikę (przynajmniej części
kobiet z jakimiś problemami z poczuciem własnej wartości, a takich w naszej kulturze na pęczki). aż dziwię się, że meżczyźni (a może menszczyźni;) nie wykorzystują tego na okrągło -albo gupi i nie wiedzą albo uczciwi:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum