Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Wrozba slubna- obraczka w szklance :-----)

Poprzedni temat «» Następny temat
Wrozba slubna- obraczka w szklance :-----)
Autor Wiadomość
natalia_lila 

Wysłany: Sro 23 Sty, 2008 20:09 

no to fajnie
nie wiem co to znaczy, ale wyszło mi 16 uderzen.

fakt, w wieku 16lat poznalismy sie z Marcinem i zaczelismy sie spotykac....

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
leki antyhistaminowe  cykl  dienogest  debridat  nystatyna vp podczas okresu  lactovaginal  tattoo  cellulitis  tabletki NOVYNETTE  ulotki  augmentin  pasante  nuvaring do kiedy  krwawienie z odstawienia  Microgynon cena  antybiotyk a antykoncepcja  badanie krwi  dwie tabletki  clemastin  grypa  kupie  obserwacja śluzu  okres po odstawieniu  przez ile jestem zabezpieczona  krwawienie tabletki  ferweks  wydluzona przerwa  zapomniana tabletka i seks  Zurawina  stoperan  adrenalina  lady insert  wyższa temperatura  ciąża urojona  ból  alexander  antykoncepcja hormonalna śluz  korzonki  seks  osłabiają tabletki  aqua slim  yaz nie od pierwszego dnia miesiączki  alkohol a działanie tabletek  miesiaczka wyklucza ciaze  wzięłam dopiero 2 dni po  loratadyna  opoznienie tabletki  szpik  czas trwania snu  spirala antykoncepcyjna  ból brzucha przy tabletkach  www.google.pl  spiralka  implanon pl  suplementy diety  qlaira skuteczność  paradyż  yaz antybiotyk  tabletka po stosunku  FIGI  ból wątroby  rozmiar  maska avon  Aparat  tabletki a prezerwatywa  biust  chce zajsc w ciaze  stotka  clindamycin  lipohep  migrena  nuvaring+do+kiedy  rzucanie palenia  śluz*  pigułka jednoskładnikowa i jej skuteczność  duzy penis  krwawienie w trakcie opakowania  czy można być w ciąży i mieć okres  przeczyszczające  8 dni  advantan  meridia  pomyłka  lawenda  sumamed  łysienie  gęsta wydzielina  yaz ulotka  ból nogi  zapalenie jajników  operatorzy  bobo test  czas przyjmowania  grzyb  torbiel prawego jajnika  smecta  plastry evra  2 opakowania bez przerwy  POZIOM HCG  sprema 
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 15