Patka Emka, ja z własnego doświadczenia nie polecam szczoteczek elektrycznych. Jedynym plusem jest chyba tylko to, że nie 'machasz' ręką. Końcówką nie domyjesz wszystkich zębów dokładnie, a w szczególności tych ostatnich.
Sama miałam kiedyś taką jak poleciła Triss.
Teraz natomiast używam Curaprox albo Sensodyne - obie miękkie.
_________________ Czas ucieka, kiedy go nie pilnujesz [P.Coelho]
też używam z siostrą Białej perły. I muszę powiedzieć, że przy regularnym stosowaniu zęby są bielsze nawet o parę tonów. Tylko w moim przypadku w połowie stosowania nasiliła się nadwrażliwość i przestałam wybielać. Następnym razem muszę wziąć sensitive.
_________________ Czas ucieka, kiedy go nie pilnujesz [P.Coelho]
Zaczęłam z Białą Perłą, ale przerwałam, to naprawdę trzeba robić co dzień żeby były efekty?
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
też stosowałam Białą Perłę, był widoczny i fajny rezultat, ale efekt b. szybko zanika.
[ Dodano: Pon 06 Cze, 2011 19:22 ]
w tym zestawie jest napisane, że efekt utrzymuje się do 2 lat. no i w tym momencie koszt porównywalny do Białej Perły.
_________________ każdy z nas zrozumie tylko tyle, ile sam sobą czuje..
Odświeżam troszkę temat. Stosowałam białą perłę w wakacje (nie do końca systematycznie) ale gorąco polecam efekty są. U mnie może 2 razy pojawiła się nadwrażliwość ale jest to do zniesienia. Warta swojej ceny. za jakiś czas powtórzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum