yasmin i bardzo dziwne krwawienie w trakcie przerwy
Od kwietnia 2010 stosuję tabletki yasmin i jak dotąd nie miałam przez nie żadnych problemów. Łączyłam opakowania i nigdy nie zdarzyło mi się, abym miała plamienia w trakcie brania tabletek. Z racji wakacyjnego wyjazdu zdecydowałam się wziąć dwa opakowania pod rząd. Wszystko było w porządku. Dzisiaj planowo powinnam dostać krwawienie z odstawienia. I dostałam je, ale jest bardzo dziwne. Nigdy wcześniej takiego nie miałam. Jest brązowe i zawiera dziwne skrzepy. Dodam jeszcze, że od paru dni bardzo bolały mnie dolne okolice brzucha. Zawsze tak mam w trakcie przerwy, ale teraz było to wyjątkowo silne.
Nie wiem, czy jest to powód do niepokoju. W ostatnim czasie sporo schudłam i żyłam w stresie. Czy to mogło mieć wpływ na to, jakie jest teraz to krwawienie?
Nie wiem, czy jest to powód do niepokoju. W ostatnim czasie sporo schudłam i żyłam w stresie. Czy to mogło mieć wpływ na to, jakie jest teraz to krwawienie?
Tak, to może być powodem 'dziwnego' krwawienia. Ja bym się tym nie przejmowała. Jeśli bóle brzucha się utrzymają, wtedy dobrze byłoby skonsultować się z lekarzem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum