Wiek: 26 Dołączyła: 27 Kwi 2005 Posty: 415 Skąd: Stu milowy las
Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 08:46
no ja chyba tez sie na Yasmin przerzuce bo mi sie woda zaczela zbierac na nogach...
w tym tygodniu mysle zeby isc do doktorka, zobaczymy co on na to...
_________________ Absterget Deus omnem lacrimam ab oculis eorum - i otrze Bóg wszelką łzę z ich oczu!
kurcze widze ze wszystkie na Yasmin przejda....ta..ulotka-ksiazeczka faktycznie wrazenie robi a z pierwszych wrazen przy stosowaniu to gdzies w polowie opakowania jstem i chyba jest lepiej..a moze to poprostu wiosna przyszla i mi deprecha mija....
no ciekawe. ale o yasmin to ja w ogole slyszalam sporo pozytywow. zdaje sie, ze udal sie scheringowi ten wynalazek
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Oby oby, bo ja słyszałam też mnóstwo negatywów. Ale staram się jakoś nie przejmować za bardzo i nie panikować, bo czuję się dobrze
Zaraz minie pół roku, to się postaram przebadać mocno i zobaczymy.
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Tylko dziewczyny nie zapominajcie dużo pić, wyczytałam gdzieś, że to bardzo ważne przy yasmin, bo te tabletki nie zatrzymują wody, przez co np. bardzo często biegałam do kibelka napoczątku. Tak więc wlewanie w siebie dziennej normy płynów to obowiązek teraz
Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006 22:00
zabawne,a jeszcze niedawno wiekszosc tu psioczyla na yasmin,wychwalajac pod niebiosa II generacje... ale coz,nie ma tabletek dobrych i zlych.a mnie po yasmin bola nogi ostatnio ;/ ale moze to od braku ruchu...
Do tematu o yasmin
No czytałam np. o zakrzepicy - że to o wiele bardziej prawdopodobne, niż to się pisze w ulotce. O tym, że jakaś kobieta zmarła (kiedyś wkleiłam linka, chyba właśnie do wątku o yasmin), bo chyba nagle przestała oddychać i to niby było zwiazane własnie z tymi pigułkami. Że możliwy jest efekt tycia po odstawieniu yasmin (bo wiadomo, że podczas brania jest mniejsza możliwość). Że żylaki się pojawiają.
Sporo tego, ale sądzę, że o innych pigułkach też można znaleźć sporo negatywnych informacji, równie jak pozytywnych...
jakaś kobieta zmarła (kiedyś wkleiłam linka, chyba właśnie do wątku o yasmin), bo chyba nagle przestała oddychać i to niby było zwiazane własnie z tymi pigułkami
w to bym nie wierzyla-bo moze ta laska nie badala sie,nie obserwowala reakcji wlanego ciala.a moze miala jakas wade wrodzona.chodzi mi o to ze na takie informacje trzeba patrzec przez palce.
modne sa takie teksty, ogolnie jesli zmarla, to znaczy, ze zignorowala przeciwwskazania na przyklad. tak po prostu od pigulek sie nie umiera.
didok, juz przenosze posty
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja tam sie na Yasmin nie pisze - II generacja u mnie wymiata Poza tym jesli coś imaloby mnie jeszcze dodatkowo odwodnić to bym pewno cala poorana chodizła i zostawiała za sobą białe łuski....
_________________ CHLEBA I PRACY DLA WSZYSTKICH!!! SALAMI DLA WYBRANYCH!!!
Nie no, dziewczyny, nie musicie mi nic udowadniać staram sie mieć zdrowe podejście do takiego typu rewelacji. Staram się też jakoś wynagrodzić organizmowi te hormony - bardzo dużo piję, co parę miesięcy robię kurację potasowo - magnezową, staram się nie przyjmować więcej leków, tylko w przypadkach kiedy naprawdę muszę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum