Pytanie "jak sie po nich czujecie" nie jest pytaniem zbyt dobrym w tej dziedzinie Reklamy to tez bzdura. Kazdy organizm jest inny i kazdy inaczej reaguje na konkretne tabletki. Ktos moze po nich czuc sie znakomicie, a Ty bedziesz miala wszystkie mozliwe skutki uboczne i odwrotnie.
_________________ you can never hold back spring
you can be sure I will never stop believing
paulina ma racje - pigulki to indywidualna sprawa...
ale moja znajoma kiedys brala (zaznaczam ze nie w pl)
bardzo dobrze sie na nich czula
zero skutkow ubocznych
teraz jest na zastrzyku i chyba wroci do yasmin bo ma plamienia i srednio sie czuje...
ps. raz zapomniala pigulki i jest teraz mama slodkiego oliwerka ;->
_________________ Some people come into our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our hearts and we are never, ever the same...
Agilla [Usunięty]
Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 23:25
Napisałaś - zero skutków ubocznych. Dotyczy to również stałej wagi ciała.? Kilka lat temu jak jeszcze nie brałam pigułek miałam rewelacyjną przemianę materii i miałam niedowagę. Jak zaczęłam brać Harmonet to przytyłam 5 kg. Teraz trudno mi jest powrocic do tamtej wagi. Mam nadzieje,ze po Yasminie woda w organizmie nie będzie sie tak odkladac. yvonne,
Agilla to ze kolezanka yvonne nie miala zadnych skutków ubocznych itd nie oznacza ze u ciebie tak bedzie to naprawde indywidualna sprawa , a dowiesz sie tego jak zaczeniesz je brac i zobaczysz jaka bedzie reakcja Twojego organizmu - nikt nie powie ci ze nie bedzie sie zatrzymywac woda w organiźmnie, nie przytyjesz nie bedzie innych skutków ubocznych bo tego nikt tak naprawde nie wie
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Kitsune [Usunięty]
Wysłany: Sro 15 Cze, 2005 23:53
Agilla napisał/a:
Napisałaś - zero skutków ubocznych. Dotyczy to również stałej wagi ciała.? Kilka lat temu jak jeszcze nie brałam pigułek miałam rewelacyjną przemianę materii i miałam niedowagę. Jak zaczęłam brać Harmonet to przytyłam 5 kg. Teraz trudno mi jest powrocic do tamtej wagi. Mam nadzieje,ze po Yasminie woda w organizmie nie będzie sie tak odkladac.
Ja co prawda tego nie brałam, ale moja sąsiadka brała. Schudła, ale urosły jej wąsy i miała straszne pryszcze i przetłuszczające się włosy.
Napisałaś - zero skutków ubocznych. Dotyczy to również stałej wagi ciała.? Kilka lat temu jak jeszcze nie brałam pigułek miałam rewelacyjną przemianę materii i miałam niedowagę. Jak zaczęłam brać Harmonet to przytyłam 5 kg. Teraz trudno mi jest powrocic do tamtej wagi. Mam nadzieje,ze po Yasminie woda w organizmie nie będzie sie tak odkladac. yvonne,
kamila (moja znajoma nic nie przytyla) ale jak dziewczyny pisza - to indywidualna sprawa
ona ogolnie jest szczupla osoba o aktywnym trybie zycia
o yasmin wypowiada sie zawsze w samych superlatywach
niestety jesli u ciebie po pigulkach sie woda odkladala + zwiekszony apetyt + masz ogolnie tendencje do tycia, to niestety jest tylko jedno wyjsc : kontrole tego co i w jakich ilosciach sie je
niestety... :-<
_________________ Some people come into our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our hearts and we are never, ever the same...
coz pozno juz, ale w sumie roznie to bywa z tabletkami
_________________ you can never hold back spring
you can be sure I will never stop believing
gles [Usunięty]
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 12:12
Cytat:
Reklamy są zachecajace -ciekawa jestem na ile sa wiarygodne.
No coz, tak bywa, ze reklamy przewaznie nie sa nigdy wiarygodne.
Polecam rozpoczac "kuracje" Yasmine i po jakims czasie dojsc samemu do wnioskow, czy jest ok. I wtedy nam napisac, bo ja sama jestem ciekawa - a nie mam zadnej wiedzy na temat yasmine, bo po prostu - nie biore.
A co do tego tycia. Wszystkiemu winne jest zatrzymywanie wody w organizmie, dlatego najlepiej pogadac z lekarzem o tym problemie i zapobiec takiemu dzialaniu przy nowych pigulkach.
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 15:53
jest szansa,ze po yasmin nie bedziesz tyla,bo teoretycznie zawarty tam progestagen nie zatrzymuje wody w organizmie,ale tak naprawde sama musisz byc dla siebie krolikiem doswiadczalnym tak to juz z tabletkami jest.
Wysłany: Czw 30 Mar, 2006 15:37
Didoczek napisał/a:
ok,teraz chce sie upewnic czy jak wezme pierwsza Yasmin po normalnej 7-dniowej przerwie to bezie wszystko ok?Babeczka mowi ze tak ale wole sie jeszcze upewnic
pewnie,ze tak.oj,didok,didok....;)
Ostatnio zmieniony przez Sro 11 Kwi, 2007 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum