czytalam ze po braniu yasmine rosnie biust. czy tak samo dziala yasminelle?
biust nie rosnie, tylko puchnie. zazwyczaj po odstawieniu tabletek, rozmiar wraca do normy
a czy przy braniu yasminelle Cie to spotka to tylko jeden Bog wie (a moze i nie ), ale na pewno zadna z nas nie moze Ci tego zagwarantowac, bo kazdy organizm moze inaczej zareagowac
Kinguś [Usunięty]
Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 10:59
Izyda napisał/a:
Kinguś, i jak wrazenia?
przez pierwsze 4 dni po zażyciu przez jakies 2-3godziny (a biorę na noc) bolala mnie glowa i nogi-takie uczucie że są bardzo ciężkie jednego dnia mialam też okropny stan depresyjny ale od 2 dni czuję się bardzo dobrze i jeśli nic mi się nie pogorszy to po skończonym pierwszym opakowaniu na pewno bedę brać następne
[ Dodano: Czw 08 Lut, 2007 11:02 ]
natalia_lila napisał/a:
czytalam ze po braniu yasmine rosnie biust. czy tak samo dziala yasminelle?
ja biorę Yasminelle i muszę przyznać że troszeczkę mi się powiększył biust, na początku troszkę bolał, ale ogólnie jest OK!!
Biore od połtora tygodnia, jestem bardzo z ich dzialania zadowolona, zadnych skutkow ubocznych. libido mi sie wrecz podnioslo. Biust sie nie powiekszyl ale to nie jest juz problem.
pozdrawiam
Kinguś [Usunięty]
Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 15:40
natalia_lila, a kupiłaś pigułki w aptece (i za ile???) czy dostalas od lekarz tak jak ja??
No niestety swoje musiałam kupic. Zaplacilam 36zl. ale w innych aptekach w mojej miejscowosci jest jeszcze drozej. przekracza nawet 40zl.
Mycha [Usunięty]
Wysłany: Pon 26 Lut, 2007 16:01
Hej
Ja właśnie dziś też dostałam od lekarza w ramach prezentu, jeszcze nie zaczęłam ich brać ale czytałam kilka dobrych opinii na temat yasminelle. Wydaje mi się, że skoro są ulepszoną wersją 'yasmine' to nie mogą być złe, jestem dobrej myśli
Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 23:18
Ja mam recepty już na pół roku na Yasmin a gdyby tak dopisać do nich końcówkę -elle
[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 23:19 ]
Dodam ,że za yasmin wiosną płacę 29,99 zł a zimą 31 zł nie wiem od czego to zależy
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 01:07
w aptece w ktorej kupuje jasmin za 32 zl mozna juz kupic yasminelle i dla porownania kosztuja one 42 zl, na razie mam wykupiony zapas yasmin ale ja na pewno przejde na yasminelle bo moj lekarz trabil mi o nich juz w zeszlym roku dostalam nawet recepte na nie do wykupienia w irlandii gdzie bylam na swieta, ale ich nie wykupilam bo nie chcialam skakac z jednych na drugie
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 13:19
kamimal napisał/a:
yasminelle bo moj lekarz trabil mi o nich juz w zeszlym roku
A moja lekarka nic o nich nie wspomniała, a byłam po recepty miesiąc temu... chyba za pół roku sama się upomnę , czy w ogóle warto zmienić.
Z tego wynika ,że Yasminelle są droższe... ehh...
Wysłany: Nie 04 Mar, 2007 13:24
15 jestem umówiona na wizyte u gina i mam zamiar z nim pogadac czy czasem nie zmienic tabletek(bede sugerowała chyba własnie na yasmin albo yasminelle)no,ale zobaczymy co on na to powie wkoncu to on jest lekarzem.tylko czy czasem nie jakims przedpotopowym dziadkiem?:> bo nieczesto sie słyszy zeby młodej dziewczynie od razu zapisywac rigevidon.
Mirabelka własnie wydaje mi sie,ze jest troche gorzej w pewnych kwestiach niz przed braniem tabletek dlatego chce o tym pogadac z lekarzem.Nie bede zadała zmiany,chce poprostu porozmawiac z lekarzem o swoich watpliwosciach,ktore nie daja mi sie świetego spokoju a on jest od podejmowania decyzji
A moja lekarka nic o nich nie wspomniała, a byłam po recepty miesiąc temu... chyba za pół roku sama się upomnę
kamimal napisał/a:
bo moj lekarz trabil mi o nich juz w zeszlym roku
Ej dziewczyny, ale co za pomysły, że niby co, mus zmienić tabletki, jak coś nowego wejdzie na rynek? kamimal lekarz o tym gadał, bo mu firma płaci pewnie. A jeśli te obecne tabletki wam pasują, to po co zmieniać?
_________________ Zła wypowiedź? To tylko skróty myślowe!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum