Idę w przyszłym tygodniu do gina, to też porozmawiam o zmianie, bo mam dokładnie tak samo jak karolka. Czuję po prostu monstrualnym słoniem Poza tym libido mam jakieś spadniete. I cena też mnie powoli zabija, bo zamiast tanieć, to to Yasminelle drożeje. Jak zaczynałam brać to udawało się kupić po 30 zł, a teraz jak się trafi poniżej 40, to jest zajebiście.
Just another girl left in tears.
kama22 [Usunięty]
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 21:00
Witam dziewczyny. Nie wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam mój post - jeśli nie to przepraszam. Mam pewien problem i potrzebuję opini doświadczonych Otóż od ok. pół roku biorę Yasminelle i zdzrzyło się (niestety), że zapomniałam ostatniej tabletki oraz pierwszej z następnego blistra - czyli przerwa wyniosła 9 dni zamiast 7. W czasie tej przerwy doszło do stosunku. Czy powinnam obawiać się ciąży?
_________________ Nie może być dla kobiety większej udręki niż mężczyzna, który jest tak dobry, tak wierny, tak kochający, tak niepowtarzalny i który nie oczekuje żadnych przyrzeczeń. Po prostu jest i daje jej pewność, że będzie na wieczność.
Boisz się tylko, że ta wieczność – bez tych wszystkich standardowych obietnic – będzie krótka. S@motność w Sieci J.L. Wiśniewski
Niniel, podziel się jak tam zmiany po kilku miesiącach. Ja we wrześniu idę do ginekologa i też proszę zmianę. Trzymam kciuki za zmiany pozytywne na Logeście.
_________________ Nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.
keysi [Usunięty]
Wysłany: Nie 29 Sie, 2010 16:29
karolka napisał/a:
Teraz dużo więcej się ruszam, jem mnóstwo warzyw, nie jem za dużo, a przynajmniej nie więcej niż potrzebuję i puchnę .
Warzywa strasznie zatrzymują wode w organizmie, spróbuj ograniczyć warzywka na rzecz nabiału
Pierwsze słyszę - wszystkie zalecenia dietetyczne dotyczące przeciwdziałania zatrzymywaniu wody w organizmie mówią o jedzeniu dużej ilości warzyw i owoców, szczególnie tych z dużą zawartością potasu, bo pomagają regulować gospodarkę wodną.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A jaka jest orientacyjnie ich cena? I czy można je już dostać w warszawskich aptekach?> bo na doz ich nie ma..
będę mieć w przyszłym tygodniu. pewnie nie przekroczy 30zł.
Dzisiaj dostałam receptę na Narayę. Po szybkim rekonesansie stwierdzam, że we Wrocławiu jest dostępna od ręki w nielicznych aptekach, a cena waha się między 28 a 32 zł.
W Warszawie Naraya dostępna jest w większości aptek i cena waha się od 26-27 do 32 zł jak sprawdzałam. Biorę je miesiąc, a pierwsze opakowanie dostałam od ginekologa jako próbkę i nie widzę różnicy między Yasminelle a Narayą poza ceną oczywiście. Każda kobieta inaczej reaguje na różne tabletki, ale ani nie puchnę, cera w porządku żadnego plamienia itp. Zobaczę jeszcze miesiąc lub 2 i jak nic się nie zmieni to przy nich zostanę.
misia, ano tak, że niektórzy ginekolodzy będący we władzy koncernów i przedstawicieli, dostają jakąś pulę leków żeby rozdawać gratis - wiadomo, że to kusi pacjentki, inne też chcą więc idą do lekarza, ten wypisuje coraz więcej danego środka a później jedzie np. na Kanary ... oczywiście nie za swoje pieniądze ;]
Ja tam nie mam nic przeciwko... Tez dostalam jeden krazek za free, :>
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
apsiaczek [Usunięty]
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 10:45
ale lekarz do niczego mnie nie zmuszał. powiedział, że te tabletki są i powinny być tańsze więc jeśli chciałabym spróbować to może mi dać jedną próbkę. Jeśli wszystko będzie w porządku to mogę je brać i oszczędzić, a jeśli nie to pozostanę przy poprzednich. Nie mam nic przeciwko temu bo niewiele ryzykuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum