Pojawiła się nowa pigułka firmy Schering - Yasminelle - niskoestrogenowy odpowiednik Yasmin.
Yasminelle zawiera 3 mg Drospirenon oraz 0,02 mg Ethinylestradiol.
Pigułka dostępna już jest w Szwajcarii, Austrii, Niemczech, Holandii, Grecji, Argentynie, Litwie, Czechach, Danii i Wielkiej Brytanii (być może też innych krajach...).
www.yasminelle.com
Wesołych Świąt
Pati
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Ostatnio zmieniony przez Justyce Nie 19 Kwi, 2009 12:29, w całości zmieniany 2 razy
No, w Polsce pewnie chwilkę zaczekamy Ale widzę, że Schering ostro idzie do przodu.. ciekawe, kiedy Wyeth w końcu wypuści sprzedaż Loette i Minesse w PL...
_________________ Every day and night I pray,
Let the pendulum swing
Between a man and a woman.
Z tego co widzę Yasminelle Schering wprowadził na nasz rynek po cichutku. Być może wcale nie chcą zastępować Yasmin... Zreszta, kto to wie, wkrótce wszystko sie okaże hihi Być może Yasmin będzie głównym produktem, a Yasminelle produktem niszowym dla tych kobiet, które nie tolerują 0,03 EE.
_________________ You really are my ecstasy,
My real life fantasy...
- ATB "Ecstasy"
Myślę, że Yasminelle będzie startem dla młodych dziewczyn.
_________________ "- O, widzi pani. Tamten pan. Założę się, że boi się bokserów. Że brzydzi się bokserami. Że nigdy w życiu nie miał psa i nie chce mieć psa. Bo żaden pies go nie zaakceptuje. Tego się boi. Bo psy czują, że człowiek jest nie w porządku. Zwłaszcza boksery. Są tacy ludzie, których moja bokserka omija szerokim łukiem. Są tacy, na których nie zwraca nawet uwagi. Ona to jest największy psycholog. I ja się z nią liczę. Są natomiast ludzie, których uwielbia. Pamięta pani, jak się do pani wdzięczyła? Jak się wyginała, jak podskakiwała, jak machała swoim kikutem ogona? Nieprzypadkowo. Ona wie, proszę pani. Ona wie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum