Witam! Mam pytanie, biore tabletki yasminelle juz drygi tydzien, czytałam w ulotce no i pytałam sie lekarza i czytałam tez u was o 100% pewności nie zajścia w ciążę, ale juz sama nie wiem co mam myśleć, może ktos mi pomoże?
słuchaj, masz juz temat o tabletkach Yasminell, w ktorym tez sie wypowiedzialas. Nie moglas sie tez tam dopisac ze swoicm pytaniem, na ktore dostalas odpowiedz, nie tylko z ulotki, ale i od lekarza i jak sama napisalas- przeczytalas tu na forum.
_________________ Zapraszam na moje aukcje!-Stroje kąpielowe, czapki dziecięce Promocja dla FORUMEK!
Na hasło (w wiadomości do Sprzedającego) "Antyforum, nick" przy zakupach powyżej 80zł, wysyłka GRATIS
monek [Usunięty]
Wysłany: Sro 13 Maj, 2009 12:18
A ja myślałam, że CAŁKOWITA 100% pewność daje tylko brak zbliżeń i kastracja
Wysłany: Sro 13 Maj, 2009 14:02
Zoe napisał/a:
w sensie, ze dopiero uczysz się czytać?
_________________ " (...) Bo ja biegam po polach mojej dzikiej świadomości.
I wołam, krzyczę: tu nie ma nienawiści i złości!
To jest wolności miejsce, moje serce pełne jest miłości
Nic więcej."
skuteczność każdego leku antykoncecyjnego zależy w głównej mierze od jego reguularnego zażywania i odpowiedniego ich dopasowania. Ja biorę Yasminelle od ponad 7 miesięcy i czuję sie bardzo dobrze jak na razie. Jednak jest to lek z wyższej półki i cenowej (35zł w aptece za grosze w knurowie) i wyższej półki pod względem skuteczności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum